11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Iată cum arată Elena Udrea…sexy!

Alte Știri

V-aţi gândit vreodată că Elena Udrea ar fi putut apărea sexy pe coperţile unor reviste şi apoi să apară pe scena politică ca şi candidat la alegerile prezidenţiale?

Pictorialul Elenei Udrea (vezi foto) a fost făcut în luna mai, a anului 2006. În interviul care însoţea pictorialul Elena Udrea vorbeşte despre relaţia femeie-bărbat declarând: “O femeie are la fel de multă nevoie de bărbat pe cât are nevoie un bărbat de o femeie. Alături de un bărbat viaţa unei femei este rotundă, dar asta nu înseamnă că trebuie să accepte orice pentru a fi lângă el. O relaţie trebuie să fie corectă şi să se bazeze în primul rând pe respect reciproc”.

Vorbind strict despre femeie, Elena Udrea spune: “Ca să te numeşti femeie cu adevărat trebuie să ai mister, senzualitate, încredere în tine şi inteligenţă. Femeile au intuiţie şi simt ce-i place cel mai mult unui bărbat. Regula este simplă: atunci îşi pun în valoare tocmai acele calităţi”.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie