16.3 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Iată cum arată Elena Udrea…sexy!

Alte Știri

V-aţi gândit vreodată că Elena Udrea ar fi putut apărea sexy pe coperţile unor reviste şi apoi să apară pe scena politică ca şi candidat la alegerile prezidenţiale?

Pictorialul Elenei Udrea (vezi foto) a fost făcut în luna mai, a anului 2006. În interviul care însoţea pictorialul Elena Udrea vorbeşte despre relaţia femeie-bărbat declarând: “O femeie are la fel de multă nevoie de bărbat pe cât are nevoie un bărbat de o femeie. Alături de un bărbat viaţa unei femei este rotundă, dar asta nu înseamnă că trebuie să accepte orice pentru a fi lângă el. O relaţie trebuie să fie corectă şi să se bazeze în primul rând pe respect reciproc”.

Vorbind strict despre femeie, Elena Udrea spune: “Ca să te numeşti femeie cu adevărat trebuie să ai mister, senzualitate, încredere în tine şi inteligenţă. Femeile au intuiţie şi simt ce-i place cel mai mult unui bărbat. Regula este simplă: atunci îşi pun în valoare tocmai acele calităţi”.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie