-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Icoana făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de pe Muntele Athos a ajuns în Argeș

Alte Știri

Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de pe Muntele Athos a ajuns în Argeș. Începând de astăzi, PARAMYTHIA se află la Biserica Domnească Sf. Gheorghe I din Pitești. Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului Mângâietoarea de la Vatopedu (Muntele Athos) va rămâne aici până joi dimineață.

Preotul Gheorghe Neacșu de la lăcașul de cult din centrul Piteștiului spune că acest lucru “e o mare bucurie duhovnicească!” Începând de astăzi, pe parcursul celor 3 zile, credincioșii se vor putea ruga în fiecare zi de la ora 08:00 până în jurul orei 20:00.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Icoana făcătoare de Minuni a Maicii Domnului de pe Muntele Athos a ajuns în Argeș

Amintim faptul că icoana a fost adusă în Argeș mai întâi la Curtea de Argeș. Ea s-a aflat în Catedrala Voievodală din 13 august, cu doar câteva zile înainte de marea sărbătoare a Adormirii Maicii Domnului, când, la Curtea de Argeș a fost hramul Sfintei Mânăstiri.

Acum, Icoana Maicii a sosit din zona Muscelului, de la Parohia Lăzărești, comuna Schitu Golești și va mai rămâne în județul Argeș. De la Pitești aceasta va ajunge, în sud, la Ionești, comuna Buzoiești spre închinarea tuturor credincioșilor.

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie