0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

IJJ: Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Chindia Târgovişte

Alte Știri

IJJ: Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre CFR Cluj şi Chindia Târgovişte

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal masculin, dintre echipele AFC Chindia Târgovişte – CFR 1907 Cluj, care va avea loc astăzi, 26 septembrie, pe Stadionul Orăşenesc din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, începând cu ora 21.30.

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Stadionului Orăşenesc Mioveni, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor şi protecţia delegaţiilor echipelor şi oficialilor, cu misiunea de a preveni săvârşirea de fapte antisociale.

Spectatorii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de deplasare către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta Stadionului Orăşenesc Mioveni, iar la solicitarea forţelor de ordine au obligaţia să prezinte documentele de acces şi actele de identitate, fiindu-le interzis să pătrundă în interiorul locului de desfăşurare al evenimentului în stare de ebrietate, să introducă băuturi alcoolice, bannere şi afişe cu un conţinut ilegal, materiale pirotehnice sau alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la competiţia sportivă.

Accesul spectatorilor în incinta Stadionului Orăşenesc Mioveni va fi permis începând cu ora 19.30, numai pe baza documentelor de acces, emise de către organizator.

Recomandăm suporterilor să îşi procure din timp documentele de acces şi să se prezinte la manifestările sportive cu cel puţin 45 de minute înainte de începerea meciului, pentru a putea evita eventuale aglomerări la porţile de acces. De asemenea, aceştia nu trebuie să se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni care pot perturba buna desfăşurare a acestui eveniment.

Pentru siguranţa participanţilor la manifestarea sportivă, activitatea din interiorul stadionului va fi filmată.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie