8 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 noiembrie, 2023

Impozite şi taxe mai mici cu 10% la Câmpulung! Nu vă grăbiţi!

Alte Știri

Câmpulungenii vor avea parte anul acesta de impozite şi taxe mai mici cu 10%. Asta după ce aleşii locali au aprobat proiectul de hotărâre, pentru această bonificaţie, în unanimitate.

Consilierii locali din Câmpulung au fost convocaţi de urgenţă, la ora 16:00, de către primarul Liviu Ţâroiu pentru a vota situaţia taxelor şi impozitelor pentru anul 2018.

Asta pentru că în primele luni ale anului 2018, nu s-au putut încasa şi taxele anului curent pentru bunurile imobile şi bunuri mobile deţinute de contribuabili pe anul 2018. Autorităţile locale dau vina pe actualizarea bazelor de date pentru anul 2018, cu noile modificările aduse Codului fiscal.

,,Drept urmare, cadrul legal impune modificarea aplicaţiei informatice prin redebitarea impozitelor şi taxelor locale, asfel din dorinţa de a încasa în mod corect sumele datorate de contribuabilii câmpulungeni, programul de încasare al impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2018 va fi comunicat în cel mai scurt timp. Menţionăm ca se pot încasa taxele de timbru, amenzile cât şi restanţele la impozite, taxe şi chirii”, se arată în comunicatul afişat pe site-ul primăriei Câmpulung.

Consilierii locali, prezenţă 12 din cei 19, au aprobat acordarea unei bonificaţii de 10% pentru plata cu anticipaţie, până la data de 31 martie 2018, a impozitului pe teren, impozitului pe clădiri şi impozitului pe mijloacele de transport, datorat pentru întregul an bugetului local al municipiului Câmpulung, de către contribuabilii persoane fizice şi juridice.

 

Ultimele Știri

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Elena Lasconi: "Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment". Ieri, edilul a ieșit într-o conferință de presă cu...

Alte știri din aceeași categorie