6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

În atenţia Asociaţiilor de Proprietari din Mioveni!

Alte Știri

Potrivit dispoziţiilor art.17 alin 3 din Legea nr.10/1995, republicată privind calitatea în construcţii:” Proprietarii construcţiilor au abligaţia să păstreze şi să completeze la zi documentaţia tehnică privind urmărirea comportării în exploatarea şi intervenţii asupra acestora.Prevederile din cartea tehnică a construcţiei referitoare la exploatare sunt obligatorii pentru proprietar, administrator şi utilizator. În cazul Asociaţiei de Proprietari, cartea tehnică a construcţiei se păstrează şi se completează la zi de către administrator. La înstrăinarea construcţiei, cartea tehnică se predă noului proprietar.

De asemenea, conform dispoziţiei art. 27 lit b) şi c) din aceeaşi lege:”Proprietarii construcţiilor au următoarele obligaţii principale:

-Păstrarea şi completarea la zi a cărţii tehnice a construcţiei şi predarea acesteia, la înstrăinarea construcţiei, noului proprietar;

-Asigurarea urmăririi comportării în timp a construcţiilor, conform  prevederilor din cartea tehnică şi reglementărilor tehnice;”.

 

Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie