17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

ÎN ATENŢIA DOAMNELOR! Horoscopul celor mai infidele zodii

Alte Știri

A da frâu liber infidelităţii este mai uşor pentru unii nativi decât pentru alţii.

BERBEC

Dacă ar trebui să îl numim pe cel mai puţin loial semn zodiacal, atunci am putea striga în gura mare: Berbec. Uşor visători, cei născuţi sub acest semn astral sunt permanent în căutarea escapadelor, a provocărilor de orice fel. Dacă eşti născut sub semnul zodiacal Berbec vei avea aptitudini de amant, dar vei lupta constant cu pierderea rapidă a interesului pentru celălalt.

TAUR

Deşi extrem de senzuali, cei născuţi sub semnul zodiacal al Taurului iubesc siguranţa unei relaţii stabile. Ei sunt exact la polul opus Berbecilor, oferindu-ţi garanţia fidelităţii lor. În cazurile rare în care au “călcat strâmb”, Taurii transformă chiar şi relaţia extraconjugală într-o relaţie stabilă, de lungă durată.

GEMENI

Nu degeaba li se spune “Gemeni” – cei ghidaţi de această energie astrală sunt duali, cu o capacitate înăscută de a iubi mai multe persoane în acelaşi timp, sau cel puţin, în aceeaşi perioadă. Carismatici, glumeţi, deschişi spre distracţii şi cu sexualitate debordantă, Gemenii pot fi amanţii perfecţi

RAC

Deşi complicaţi, cu trăiri interioare greu de înţeles de către parteneri, cei născuţi sub semnul zodiacal Rac trăiesc pentru a oferi şi a primi stabilitate Dacă eşti într-o relaţie cu un Rac, grija că i-ar putea fugi ochii după altcineva (mai frumos sau mai deştept) va fi aproape inexistentă.

LEU

Nu poţi spune cu certitudine în care categorie se încadrează enigmaticul Leu – poate fi extrem de loial, dar şi foarte degajat atunci când vine vorba de infidelitate. Aşadar, Leul poate înşela cu uşurinţă, deşi mai degrabă alege despărţirile decât infidelitatea. Dacă dorinţele lor sexuale nu le sunt îndeplinite, mai mult ca sigur vor înşela.

FECIOARĂ

Alunecoase în aparenţe, Fecioarele iubesc stabilitatea şi, din principii conservatoare (tradiţie, familie, siguranţă), nu înşală. În cazurile extrem de rare în care o Fecioară “calcă strâmb”, atunci să fii sigur că o va face cu discreţie nebănuită şi fără să îşi pună în pericol relaţia stabilă.

BALANŢĂ

Nu te poţi baza în mod complet pe loialitatea unei Balanţe pentru că, deşi iubesc cu patos, fiind foarte atenţi la detalii, comunicativi, implicaţi, cei născuţi sub acest semn astral sunt într-o continuă căutare a echilibrului perfect.

SCORPION

Cu atuuri care i-ar putea trece în categoria “buni amanţi”, predispuşi la infidelitate (pasionali, posesivi, atrăgători, carismatici, dominatori şi cuceritori), totuşi cei născuţi sub semnul zodiacal Scorpion rămân loiali şi sinceri cu partenerii lor. Nu va ierta niciodată infidelitatea iubitului/iubitei şi va răspunde cu aceeaşi monedă.

SĂGETĂTOR

Un bărbat sau o femeie născuţi sub influenţa astrală a Săgetătorului va înşela, în proporţii ridicate pentru că ei iubesc mai mult ca oricine libertatea şi aventură. Se plictisesc repede şi urăsc monotonia. Există, de asemenea, scenariul următor: un Săgetător infidel în tinereţe, dar foarte sincer în a doua etapă a vieţii lui, unde familia să primească tot interesul lui.

CAPRICORN

Dacă ai sau vei avea un partener Capricorn, geloziile tale sunt inutile: aceşti timizi ai zodiacului european au calitatea de a fi stabili, corecţi, fideli. Iar echilibrul lor provine dintr-un simţ al datoriei înăscut, iubitul perfect pentru relaţii de lungă durată.

VĂRSĂTOR

Nu îi fura independenţa unui Vărsător pentru că atunci el, cu siguranţă, nu te va mai iubi. Cei născuţi sub semnul zodiacal Vărsător urăsc regulile şi iubesc libertatea, de aceea va alege pentru timp îndelungat singurătatea. Iar atunci când devin parteneri, dau dovadă de loialitate şi înţelegere.

PEŞTI

În lupta cu Berbecii, Gemenii şi Balantele ies, mai mult ca sigur, cei născuţi sub semnul zodiacal Peşti, învingători – trăiesc pentru a înşela. În jocul infidelităţii sunt susţinuţi de şarmul lor specific, de masculinitatea debordantă şi de fascinaţia lăsată în urma lor.

 

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie