6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Înainte de a jongla cu documentele pentru că aveţi putere, apreciaţi valorile!

Alte Știri
Alba-neagra, cam aşa s-ar putea defini felul în care s-a discutat proiectul de hotărâre care privea bugetul ce ar fi trebuit alocat echipei de fotbal. Nu ne putem explica, de ce în şedinţa de Consiliu Local s-a produs declicul, dar şedinţa de sfârşit de lună a fost una ce a şocat. Unii vor, alţii se abţin, iar cei care nu au ceva de obiectat sau nu vor să supere, au lipsit! Luând la observare ce s-a întâmplat în cadrul şedinţei de consiliu avem mari rezerve în ceea ce priveşte obiectivitatea celor care jongleză cu legea! Cei care ştiu cu ce se mănâncă sportul, în speţă consilierul local, Dan Şipoteanu a explicat că activităţile sportive, sănătatea, învăţământul, au un rol important asupra evoluţiei generaţiilor viitoare, astfel că trebuie să le suţinem, nu ideile venite din partea unor indivizi care se doresc a fi „stăpânii inelelor”, peste Câmpulung! Dragi câmpulungeni, şi acum ne adresăm doar câmpulungenilor, nu acelora care se cred câmpulungeni şi sunt adoptaţi aici din Olt, Dolj sau alte judeţe, aţi dorit sport, Ţil v-a adus, aţi dorit sport, CS Muscel, v-a adus, de ce îi omorâţi pe cei care vor să facă sport??? Pentru că cer bani pe care îi şi justifică??? Hai să ne uităm în trecut… Am urlat de bucurie când echipa manageriată de omul cu suflet de aur a ridicat echipa noastră acolo unde îi era locul! Vorbim aici de Ţil Popescu. De ce ziarul cu două apariţii pe săptămână îl susţinea pe Ţil la vremea respectivă??? Acum nu mai este omul Ţil, dar sunt alţi oameni care vor ceva pentru oraş, nu pentru ei, ei au!!! Au demnitate, au curajul să vă privească cu seninătate în ochi, aşa că hai să facem ceva pentru noi!
Am omorât oraşul cu Eco Global??? Cine i-a adus în oraş??? Cine i-a agreat aici??? Administraţia sau cine??? Ei sunt oamenii care vor să se îmbogăţească??? NU!!! Ei au!!! Sendi Popovici, Alex Lulea, Ovidiu Tică sau Dorin Horvat au muncit până acum, nu au pupat pe la porţile fostei Uzine ARO, ca să prindă un pont şi nici nu au lucrat prin parcul auto, acolo unde se vizionau maşinile ce urmau a fi predate! Plângem ARO, plângem bani care i-am pierdut, dar hai să nu mai trăim în trecut, suntem în 2015, trebuie să facem ce trebuie cu noi! Vrem sport, să luptăm pentru el, vrem sănătate, să luptăm pentru ea, vrem învăţământ, să luptăm pentru el! Nu mai e vremea să stăm cu mâinile încrucişate, să aşteptăm, să se întâmple ceva… Aşa nu trebuie să stăm! Nu trebuie să se întâmple ceva cu echipa de fotbal!??? A câştigat, v-a făcut fericiţi, de ce să îi hulim??? A trecut de cinci etape, a câştigat!!! De ce trebuie să îi zdrobim încă din faşă pe jucători, pe suporteri, pe noi toţi??? Pentru domul Vişan!!! Nu este nici DUMNEZEU, nici ÎNCEPUTUL sau SFÂRŞITUL, nu este decât un simplu om care a simţit Puterea Divină, dar care nu a trăit-o, dar la care ar trebui să se gândească! La şedinţa Consiliului Local de la sfârşit de lună, unii consilieri şi unii jurişti s-au cam speriat de ce ar putea păţi dacă ar trece proiectul cu echipa de fotbal… De ce???? Domnilor dacă aveţi „bube”, să vă trataţi, dacă aveţi sechele să le alungaţi, dar NU aveţi dreptul să îngrădiţi drepturile alegătorilor dumneavoastră, ale suporterilor, sau ale noastre, vrem să existe Câmpulungul, dacă nu prin sport prin ce??? Industrie??? Turism??? Hai să vedem ce ne doare şi apoi să ne tratăm, nu invers!
Concluzionând, putem spune că secretarul primăriei Câmpulung, Nicolae Ghinea a reuşit să amâne, proiectul de hotărâre privind acordarea unei sume de bani Asociatiei Club Sportiv Muscelul 2015 Câmpulung. Acesta le-a băgat la înaintare pe Roxana Maria Bragă, de la Serviciul Buget-Contabilitate şi pe Emiliea Ilie de la Serviciul Juridic, Administraţie Publică că le este frică să semneze documentele pentru ca acest proiect să poată fi votat de consilierii locali, dar de fapt ce a făcut el personal, a abramburit documentele de i-a pus pe consilierii locali în faţa faptului împlinit. Unii dintre consilierii locali doresc să voteze banii pentru echipa de fotbal, lucru afirmat chiar de ei în plenul sedinţei de Consiliu Local dar dacă ar fi trecut acest proiect fără să fie avizat de secretarul Nicolae Ghinea şi ,,spiriduşele” lui, ar fi fost atacat de Instituţia Prefectului Argeş şi nu ar mai fi putut introdus niciodată pe ordinea de zi, şi echipa de fotbal ar fi rămas fără bani. Aşadar proiectul a fost amânat pentru următoarea şedinţă extraordinară.
Ar fi vremea să fim pe picioarele noastre, nu pe ale altor indivizi cu interese obscure care nu sunt în stare să reacţioneze decât prin instrumentele lor, oameni fără caracter şi fără personalitate care execută, indiferent de voinţa voastră a câmpulungenilor, a celor care votaţi!
Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie