35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Înapoi în bănci! Elevii au târât de ghiozdane, părinţii au avut emoţii!

Alte Știri

La şcolile din Câmpulung a avut loc festivitatea de deschidere a anului şcolar 2017-2018. Ca în fiecare an, conducerea şcolilor gimnaziale le-a dat întâlnire preşcolarilor şi elevilor pe stadioanele de sport fiind spaţiu suficient sau în curtea instituţiilor de învăţământ.

dscn5863La Şcoala Gimnazială ,,Theodor Aman” directorul Marilena Costache a deschis instituţia de învăţământ la ora 09.00, cu o festivitate dedicată elevilor şi părinţilor profund emoţionaţi.

La nici o jumătate de oră, clopoţelul a sunat la Şcoala Gimnazială ,,Nanu Muscel”.

nanu muscelAici directorul Steluţa Popescu a pregătit o surpriză cadrelor didactice dar şi elevilor. În vacanţa de vară, şcoala a fost reabilitată prin interior.

dscn5903La ora 10.00, directorul Gheorghe Ghinescu al Şcolii Gimnaziale ,,Oprea Iorgulescu” din centrul oraşului a dat întâlnire preşcolarilor şi elevilor în faţa instituţiei de învăţământ. Curtea şcolii a fost asfaltată în vacanţa de vară, un lucru îmbucurător pentru elevi.

La festivităţile de deschidere a noului an şcolar au participat consilierii locali care au dat citire mesajul primarului Liviu Ţâroiu, adresat profesorilor şi elevilor din învăţământul preuniversitar cu ocazia începerii noului an şcolar.

 

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie