0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Începe primăvara cu premii chic la VIVO! Piteşti

Alte Știri

Întâmpină anotimpul florilor cu zâmbetul pe buze şi bucură-te de noile colecţii ale magazinelor tale preferate. În perioada 4 martie – 28 aprilie, la VIVO! Piteşti se desfășoară campania “Începe primăvara cu premii chic” prin care clienții sunt răsplătiți cu premii săptămânale constând în sesiuni de shopping în valoare de 1000 de lei.

VIVO! Piteşti te pregăteşte de primăvară. Schimbarea anotimpului este un bun prilej
pentru a da refresh garderobei. Şi ce metodă mai uşoară există pentru a-ţi lumina chipul de bucurie dacă nu o sesiune de shopping în VIVO! Piteşti?! Magazinele s-au pregătit deja cu produse din noile colecții, care abia așteaptă să fie descoperite de piteşteni.

În plus, clienţii centrului comercial sunt aşteptaţi cu multe surprize. Aceştia au şansa să
câştige unul din premiile săptămânale care constau în sesiuni de shopping în valoare de 1000 de lei. Cei care aleg să își facă cumpărăturile în VIVO! Piteşti în perioada 4 martie – 28 aprilie pot câștiga bijuterii, produse cosmetice, ţinute şi accesorii chic în valoare de 1000 de lei.

Pentru a participa la concurs, clienții sunt invitați să prezinte la Biroul de Informaţii maxim trei bonuri de cumpărături din ziua respectivă, care să cumuleze minim 100 lei și vor fi înscrişi automat la tragerile la sorţi care au loc în fiecare săptămână. Extragerile săptămânale ale câştigătorilor vor avea loc pe 11.03.2019, 18.03.2019, 25.03.2019, 01.04.2019, 08.04.2019, 15.04.2019, 22.04.2019 şi 29.04.2019.

Numele norocoşilor câştigători vor fi afişate pe pagina de Facebook VIVO! Piteşti.

Partenerii campaniei unde clienţii pot valorifica premiile sunt: ADIDAS, ALB SI
NEGRU, ALDO, BE IN TIME, BENVENUTI, BIGOTTI, BSB, C&A, CATALI,
DEICHMANN, FANYLUX, GATTA, HERVIS, JOLIDON, KALLIA, KENDRA, KENVELO, KULTO, LA FEMME, LEE COPPER, MARIONNAUD, MOTIVI, MUSSE, OPTICA EXPRESS, POEMA, SPLENDOR, STEILMANN, SWAROVSKI, TEILOR, TEZYO, TIMEOUT, TOM TAILOR, YVES ROCHER.

Spectacol de magie pentru copii

Iar în timp ce părinţii sunt ocupaţi să facă shopping, copiii sunt invitați la un spectacol
live interactiv de magie, o călătorie fascinantă în minunata poveste a Zânei Magice. Cei mici și cei mari se vor bucura de un spectacol interactiv plin de energie și de voie bună, pentru că “Magic Fairytale” este locul unde copiii urcă pe scenă și devin mici magicieni.

Ca într-o adevarată vrajă, doar cu o baghetă fermecată, ei învață trucuri hazlii și formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate, pentru că în lumea poveștilor, totul este permis!

Evenimentul va avea loc pe 9 martie, începând cu ora 11.00, la Cinema City din VIVO! şi este recomandat copiilor cu vârsta între 2 și 10 ani. Ai şansa de a câştiga o invitaţie triplă pentru familia ta la spectacolul de magie dacă participi la concursul organizat pe pagina de Facebook VIVO! Piteşti, până pe 8 martie.

Mai multe informatii despre campanie și surprizele pregătite în sezonul de primăvară
puteți găsi pe www.vivo-pitesti.com sau pe pagina de Facebook VIVO! Piteşti.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie