10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Întâlnire între conducerea DGA şi reprezentanţii Republicii Moldova

Alte Știri

Astăzi, 15 iunie a.c., la sediul Direcției Generale Anticorupție, a avut loc o întâlnire a membrilor echipei de management cu o delegație de reprezentanţi guvernamentali şi non-guvernamentali din Republica Moldova.

Activitatea s-a desfășurat în cadrul proiectului „Conturarea agendei de monitorizare a Republicii Moldova”, finanţat printr-un grant al The Black Sea Trust for Regional Cooperation, un program al German Marshall Fund, proiect  al Asociaţiei Expert Forum, asociație care a și organizat vizita de lucru la Bucureşti pentru cei 11 reprezentanţi ai Guvernului din Republica Moldova din cadrul ministerelor de externe, finanţe, afaceri interne, justiţie şi dezvoltare regională, dar şi reprezentanţi ai societăţii civile, jurnalişti şi ONG-uri interesaţi de un schimb de experienţă între România şi Republica Moldova în scopul de a promova agenda de modernizare a Moldovei.

În cadrul întâlnirii, reprezentanții Direcției Generale Anticorupție au prezentat activitățile de prevenire şi combatere a corupției, precum și cele de cooperare internaţională, cu accent pe subiecte privind managementul riscurilor la corupție și campaniile de conștientizare anticorupție.

Membrii delegației și-au arătat interesul față de rezultatele activității Direcției Generale Anticorupție, cât și față de procedurile de lucru ale instituției, în scopul însușirii elementelor de bună practică pentru desfășurarea activităților proprii.

Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie