3.1 C
Campulung Muscel
marți, 23 aprilie, 2024

Investiție de multe miliarde la Mioveni!

Alte Știri

Investiție de multe miliarde la Mioveni! Investiție de 6.899.802,03 lei la Mioveni! Orașul Mioveni este situat în centrul județului Argeș, la 15 km de Municipiul Pitești. La 125 de km de capitala tării, pe DN 73 Piteşti – Câmpulung Muscel. Mioveni are un relief variat, suprafaţa sa fiind traversată de trei râuri, Doamnei, Târgului şi Argeşel.

Până în anul 1989, actualul oraş Mioveni era comuna Colibaşi, comună suburbană Municipiului Piteşti. La data de 19 aprilie 1989, prin Decret Prezidenţial, această comună a devenit oraşul Colibaşi.

Investiție de multe miliarde la Mioveni!

Din anul 1996 ca urmare a unor demersuri făcute de Guvern şi Parlamentul României, de către autorităţile locale, oraşul Colibaşi revine la vechea denumire, Mioveni.

Act de reparaţie morală, dacă se are în vedere că actuala concentrare urbană se află pe vatra vechiului sat demolat în totalitate pentru a face loc noilor construcţii.

În această săptămână a demarat proiectul “Execuție sistem optimizare costuri cu energia electrică la sediul primăriei orașului Mioveni”.

Proiect finanțat din fonduri europene prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență.

Potrivit informării celor din administrația locală din Mioveni, valoarea totală a finanțării nerambursabile pentru acest proiect este de 6.899.802,03 lei.

Proiectul are un termen de finalizare de 12 luni și presupune realizarea unor lucrări de renovare energetică la corpul vechi al clădirii primăriei Mioveni. Prin această reabilitare contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local.

 

Ultimele Știri

Vouchere pentru cei cu pensii mici. Ajung Direct prin Poștă

Vouchere pentru cei cu pensii mici. Ajung Direct prin Poștă. Se dau bani în plus de Paște. Cine sunt...

Alte știri din aceeași categorie