Muzică şi voie bună în piaţa primăriei Câmpulung! Cunoscutul interpret de muzică populară, Ioan Alungulesei i-a distrat pe câmpulungenii care au ieşit în târg.
În centrul oraşului au fost amplasate peste 20 de standuri cu obiecte vestimentare de sezon, produse pentru cadouri pentru că vin sărbătorile, precum și produse tradiționale din carne și brânzeturi, dar şi creme din ierburi şi bulbi de flori, haine din blană şi piele.
Un comerciant vinde bulbi de flori iar produsele lui sunt la mare căutare, în rândul muscelenilor.
Din peisaj nu lipsesc cozonacii secuieşti un preparat alimentar specific sud-estului Transilvaniei. Atât sașii din Țara Bârsei, cât și secuii din județul Covasna revendică originea acestui preparat vechi de mai multe secole. În întreaga Românie, acest preparat a devenit cunoscut abia după căderea regimului comunist, când brutari secui (cei mai mulți din județul Covasna) au dezvoltat cu succes afaceri proprii și l-au răspândit în toată România (de unde și denumirea de „colac secuiesc”). Cozonacul secuiesc este un produs foarte popular la sărbători, festivaluri și târguri. În limba germană denumirea Baumstriezel este alcătuită din termenii „Baum” (copac) și „Strielzel” (cozonac împletit), însemnând deci „cozonac împletit” (în jurul unui trunchi de copac) – o aluzie la sulul de lemn în jurul căruia este împleti aluatul. În limba maghiară kürtő înseamnă coș de fum, iar kalács înseamnă cozonac împletit. Astfel, termenul Kürtőskalács înseamnă „cozonac împletit” (în formă de coș de fum) – o aluzie la gaura din forma cilindrică a acestui preparat.
Vânzătorii de haine din piele şi blană sunt şi ei prezenţi în piaţa primăriei, făcând şi reduceri considerabile celor interesaţi.
Adică o haină din piele poate fi achiziţionată la preţul de doar 100 lei, mai ieftină decât o pereche de pantofi.