a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Jandarmii au găsit un minor pierdut în parc!

Alte Știri

Jandarmii au găsit un minor pierdut în parc!

În cursul zilei, în timp ce efectuau serviciu de patrulare în proximitatea parcului Lunca Argeșului din Pitești, colegii noștri au fost abordați de o mamă speriată care nu își mai găsea copilul.

Acesta se plimba cu bicicleta în parc, iar într-un moment de neatenție a dispărut din raza vizuală a mamei sale.

„Colegii noștri s-au mobilizat și au pornit în căutarea copilului, ajutați de câinele de serviciu cu care efectuau serviciul de patrulare.

În urma activităților de căutare desfășurate de colegii noștri, după aproximativ 10 minute de la sesizarea dispariției, în jurul orei 14.40, copilul a fost găsit la marginea parcului de jandarmi. Acesta era speriat și cu lacrimi în ochi, dar s-a liniștit imediat după ce colegii noștri l-au dus în siguranță la mama sa.

Recomandăm tuturor părinților să acorde o atenție sporită supravegherii copiilor. Totodată, îndrumăm pe toți părinții să-și învețe copiii ca, în caz de nevoie, să se adreseze imediat jandarmilor sau oamenilor în uniformă din zonă”, transmit cadrele IJJ Argeş.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie