Klaus Iohannis a fost huiduit, când a ajuns la Pitești! VIDEO

Klaus Iohannis a fost huiduit, când a ajuns la Pitești! VIDEO

Un bărbat i-a strigat: „Jos labele de pe justiție”. Apoi au intervenit jandarmii iar protestatarul a fost înlăturat. S-a ales cu o amendă în valoare de 200 de lei. Bărbatul are 65 de ani și este din Ștefănești. A plătit amenda pe loc și nu regretă gestul declarând că s-a răcorit că l-a huiduit pe președintele țării.

Klaus Iohannis participă joi, la Piteşti, la dezbaterea „Industria auto, motorul dezvoltării economiei. Factori de creştere a competitivităţii”, organizată de Asociaţia Constructorilor de Automobile din România (ACAROM), la care vor lua parte reprezentanţii celor mai importante companii din industria auto românească.

„Având în vedere importanţa deosebită a industriei auto pentru economia României, preşedintele Klaus Iohannis va purta un dialog cu participanţii la dezbatere pe teme cheie pentru perspectivele de dezvoltare ale acestei industrii, precum cele care privesc competitivitatea, infrastructura, piaţa forţei de muncă, nevoia de profesionalizare a educaţiei, cât şi provocările viitorului în contextul industriei 4.0”, a precizat Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, preşedintele va vizita uzina Automobile Dacia S.A. de la Mioveni, unde va avea discuţii cu membri ai conducerii şi angajaţi ai companiei.

About The Author

Related posts