0.2 C
Campulung Muscel
duminică, 4 decembrie, 2022

La FC Argeș începe un nou capitol. Marius Croitoru, noul antrenor al echipei

Alte Știri

Marius Croitoru, antrenorul echipei FC Argeș, a fost prezentat ieri în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc în sala de ședințe a Primăriei Pitești. Tehnicianul grupării din Trivale a semnat o înțelegere valabilă pe 1 an și 7 luni, obiectivul fiind calificarea în play-off.

Debutul lui Croitoru pe banca tehnică a piteștenilor va avea loc duminică, de la ora 18.15, în deplasarea de la UTA Arad. Croitoru vrea să-și implementeze propriul stil de joc: ”Este o plăcere deosebită să antrenez FC Argeș și o oportunitate. Obiectivul principal este să repetăm performanțele pe care le-a făcut Andrei. Nu este ușor ca o echipă care este de doar un an să ajungă în play-off. Nu va fi ușor, dar pot să vă asigur că voi face totul pentru a face performanță.

O să încerc să schimb un pic fața jocului, fiecare antrenor are propriul stil. Este o echipă bună, dar ca orice antrenor văd diferit anumite poziții, anumiți jucători. În iarnă va exista o restructurare a lotului. Indiferent cine ar fi venit, la fel ar fi procedat.

Cu staff-ul tehnic, rămâne domnul Schumacher pentru că este cu Licența Pro. Am venit cu un asistent de-al meu. Rămâne ca la începutul săptămânii viitoare să completăm lotul cu un antrenor de portari și un preparator fizic. Noi antrenorii suntem susținuți doar de rezultate. Domnul primar mi-a promis că voi avea aceeași libertate pe care am avut-o la FC Botoșani pentru a repeta lucrurile bune pe care le-am făcut acolo” a declarat Croitoru.

Tehnicianul spune că nu va tolera actele de indisciplină, cei vinovați urmând să plătească cu vârf și îndesat pentru faptele lor: ”Nu ai cum să vii după două nopți nedormite și să dai randament la antrenament sau pe teren. Eu nu voi duce jucătorii în cantonament. Sunt convins că sunt jucători care nu se vor adapta la ce vreau eu. Vom face o evaluare în iarnă și vom face schimbări”a spus Croitoru.

Ultimele Știri

Ambulanţă aflată în misiune, implicată într-un accident grav

O ambulanță care transporta un pacient spre Craiova a fost lovită sâmbătă de o cisternă, într-un sens giratoriu, la...

Alte știri din aceeași categorie