-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

La Mioarele s-au găsit bacterii coliforme în toate cele 4 sisteme!

Alte Știri

La Mioarele s-au găsit bacterii coliforme în toate cele 4 sisteme de aprovizionare cu apă! Inspectorii din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Argeş au recoltat şi analizat, săptămîna trecută, în cadrul monitorizării de audit, probe de apă din sisteme publice de aprovizionare cu apă potabilă din judeţul nostru.

Probele au fost analizate în laboratorul DSP-ului atât din punct de vedere fizico-chimic, cât şi microbiologic pentru a se vedea dacă se încadrează în limitele legale în privinţa potabilităţii. Potrivit informaţiilor de la Direcţia de Sănătate Publică Argeş, au fost recoltare probe de apă din 7 localităţi.

Este vorba de: Mioarele, Vedea, Coşeşti, Boteni, Bughea de Jos, Lereşti şi Dârmăneşti.
În patru dintre aceste localităţi, au fost constatate probleme în privinţa calităţii apei din punct de vedere microbiologic.
La Mioarele s-au găsit bacterii coliforme în toate cele 4 sisteme  de aprovizionare cu apă care alimentează toată comuna.
La Boteni, în sistemul de apă s-au găsit enterococi, populaţia alimentată fiind formată din 700 locuitori. Apa nepotabilă poate cauza tulburări digestive, diaree, dizenterie etc.
Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie