6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

La Mioveni se organizează cursuri gratuite de înot!

Alte Știri
Primăria Mioveni și Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni au continuat și în acest an, parteneriatul încheiat cu școlile din oraș, care presupune oferirea gratuită a unei sesiuni de 12 ședințe de înot pentru de elevi, aceștia fiind grupați în funcție de vârstă și de programul școlar.
Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni pune la dispoziția elevilor și mijloc de transport, gratuit, pentru deplasarea către și dinspre Bazinul Didactic de Înot.
În prezent, prima serie care numără 100 de elevi de gimnaziu de la școlile “George Topârceanu”, “Liviu Rebreanu” și “Iulia Zanfirescu”, vor desfășura în perioada 17 octombrie 2016 – 20 ianuarie 2017, cele 12 cursuri de înot și inițiere.
Toate activitățile din cadrul Bazinului Didactic de Înot Mioveni se desfășoară sub îndrumarea a doi instructori specializați și sub supravegerea unui salvamar și a două asistente medicale.
Mai multe informații puteți afla la numerele de telefon 0725.104.856 sau 0348.807.080 și accesâd site-ul la adresa www.bazinuldeinotmioveni.ro .
Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie