17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI! 12 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Firea extrem de bănuitoare, în general, adăugate nervozităţii duse uneori până aproape de irascibilitate, care îi pot asigura, oarecum paradoxal, o carieră de succes şi o bună poziţie în societate.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere

Bărbat sau femeie, posedaţi calităţi excepţionale, asociate în general cu feminitatea, în ceea ce are ea mai frumos. Sufletului dumneavoastră generos i se datorează indulgenţa. Oferiţi membrilor anturajului dumneavoastră o supunere liber consimţită şi acceptaţi să fiţi de cele mai multe ori în serviciul celorlalţi. Amabil şi docil, acceptaţi să vă amânaţi propriile proiecte pentru a fi mai disponibil şi a-i ajuta pe cei apropiaţi să le realizeze pe ale lor. în ochii celor din jur sunteţi un fel de înger ce veghează asupra lor. Sunteţi un mare visător şi materialismul vă este complet străin; nu trăiţi decât pentru şi prin ceilalţi, aşteptând doar câteva semne de recunoştinţă, un zâmbet sau o prietenească bătaie pe umăr.

Dragoste: Sunteţi foarte emotiv; partenerul şi nevoile sale reprezintă priorităţile dumneavoastră în viaţă.
Bani/muncă: Activ şi cu o minte ageră, atmosfera de lucru pe care o preferaţi presupune ordine, organizare şi planificare.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie