17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI! 19 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astrele îi „oferă” perspectiva tristă a unei vieţi bântuite de pericole veşnice de accidente dintre cele mai diverse şi permanente obstacole de trecut, de tot felul, nu însă pentru a-l dezarma pe acest nativ, predestinat a fi o fire neliniştită, nervoasă, irascibilă chiar, ci doar pentru a-i testa rezistenţa şi a-i stimula ambiţia, necesare obţinerii unor succese trainice, păcatul său capital fiind lipsa încrederii în sine.

CONITAHOROSCOPISTA– Personalitatea Zilei de naștere.

Sunteţi puternic şi vulnerabil în acelaşi timp, iar dragostea dumneavoastră de viaţă vă face foarte comunicativ. Deţineţi o bună doză de energie, fiind capabil să faceţi eforturi mari şi să suportaţi tensiuni puternice; aveţi totuşi regulat nevoie să vă distanţaţi de toate şi să vă odihniţi. Ştiţi să daţi sfaturi judicioase, la care cei din jur se conformează cu respect şi cu recunoştinţă. La lucru şi în societate vă place competiţia, dar nu simţiţi nevoia să câştigaţi cu orice preţ. Aveţi o atitudine flexibilă faţă de schimbări, datorită marii dumneavoastră adaptabilităţi. Vă plac aventurile şi întâmplările neprevăzute şi vă lăsaţi condus întotdeauna de elanurile inimii. Aveţi talent de deschizător de drumuri, dar vă lipsesc însuşirile necesare pentru terminarea lucrărilor. Faceţi parte dintre cei care ştiu să profite de viaţă şi de momentele bune pe care aceasta le poate oferi.

Dragoste: Negociator, nu foarte curajos, faceţi cercetări înainte de a vă angaja pe termen lung.
Bani/muncă: Din punctul dumneavoastră de vedere, doi judecă mai bine decât unul, atât pentru concepţie, cât şi pentru realizare.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie