6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

LA MULȚI ANI, Adi Udrea! 9 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi, 9 decembrie este ziua de naștere a lui Adi Udrea. Alături de colegii săi de trupă, Adi Udrea a fost alături de redactorii Ziarului din Muscel la toate petrecerile organizate în cinstea presei muscelene. Pe această cale îi dorim lui Adi Udrea tot binele din lume, să aibă parte în anii următori de multă recunoaștere în domeniul artistic, deoarece sunt o trupă extrem de talentată.

Drept cadou i-au realizat și o scurtă prezentare a personalității sale de naștere!

Inteligenţă din belşug, simţul măsurii, creativitate adesea novatoare şi disponibilitatea de adaptare la tot ce e nou îi asigură nativului garanţia unei vieţi calme, specifică omului care nu se pierde niciodată cu firea, în timp ce excesele de tot felul, care rămân întotdeauna o posibilitate pentru el, îl pot duce spre culmile cele mai înalte, mai ales în carieră.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere

Pentru dumneavoastră, timpul nu există decât în măsura în care oamenii acordă importanţă trecerii lui, rapidă pentru unii, prea lentă pentru alţii şi totuşi imuabilă. Nu vă temeţi deloc să vă angajaţi în proiecte pe termen lung, cele a căror finalizare necesită ani, pentru că nu trăiţi constant în stare de urgenţă, după modelul celor de o seamă cu dumneavoastră. Atent, răbdător şi prudent, aveţi încredere în viaţă şi în viitor. Posedaţi o uimitoare stăpânire de sine; când vă angajaţi, o faceţi necondiţionat. Persoanele care vă frecventează vă iubesc şi vă admiră profunzimea sufletească, sfaturile avizate pe care le daţi şi profunda maturitate. Contemplativ, tăcut şi nobil, vă realizaţi în condiţii de extremă sobrietate a de economie de mijloace.

 Dragoste: Radios, amabil şi paşnic sunteţi fermecător şi foarte atrăgător pentru sexul opus.
Bani/muncă: Logic şi metodic, aveţi nevoie de un post bine situat şi de reguli bine stabilite.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie