-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

La mulți ani, Câmpulung! La mulți ani, câmpulungeni sub stare de alertă!

Alte Știri

La mulți ani, Câmpulung! La mulți ani, câmpulungeni sub stare de alertă!

În acest an, cea de-a XXII-a ediţie a Zilelor Municipiului va fi sărbătorită în condiţii mai mult decât speciale.

Din cauza pandemiei COVID-19, nu se vor organiza spectacole şi nici alte evenimente care să ne strângă laolaltă pentru a fi „Împreună pentru Câmpulung”.

Coronavirusul continuă să facă victime şi să pună în pericol câmpulungenii.

Pentru că suntem în continuă stare de alertă avem datoria morală de a da dovadă  de responsabilitate, de a avea un comportament raţional respectând regulile de protecţie şi de a evita orice poate reprezenta un posibil risc de infectare.

Numai uniţi vom reuşi să trecem peste această perioadă extrem de dificilă şi numai împreună putem demonstra că ne pasă de noi şi de cei din jurul nostru.

Numai împreună vom reuşi să scurtăm perioada pe care o parcurgem în prezent pentru a ajunge cât mai repede în punctul de a reveni la viaţa normală.

De noi toţi depinde cât de repede ne vom putea bucura de libertatea de a socializa fără teamă, de a putea redeschide locurile de joacă, de a putea reîncepe organizarea evenimentelor cultural – artistice.

Sunt încrezător că totul va fi bine, iar lucrurile vor intra destul de repede în normalitate.

Deşi nu vor exista evenimente cultural – artistice, parcuri de distracţie şi nici terase stradale, nu trebuie să uităm că este ziua noastră a tuturor câmpulungenilor şi să avem toată încrederea că Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul – Patronul Spiritual al Municipiului Câmpulung ne va ocroti şi ne va da tăria de a trece peste orice obstacol.  

La mulți ani, câmpulungeni! La mulți ani, Câmpulung!

                                                                      PRIMAR                                                               

IOAN LIVIU  ŢÂROIU

foto arhiva

Ultimele Știri

Cine sunt persoanele care primesc bani de la Stat pe card, înainte de Crăciun

Cine sunt persoanele care primesc bani de la Stat pe card, înainte de Crăciun.Luna decembrie le va aduce pensionarilor...

Alte știri din aceeași categorie