16 C
Campulung Muscel
marți, 25 iunie, 2024

La mulți ani cu bucurii, succese și sănătate, doamna deputat Simona Bucura Oprescu!

Alte Știri

La mulți ani cu bucurii, succese și sănătate, doamna deputat Simona Bucura Oprescu!

Să rămâneți mereu același #OM cu suflet cald. Același #POLITICIAN cu voință de fier și putere de muncă uriașă. Același #LIDER și EXEMPLU de dăruire și perseverență!

Să vă însoțească mereu faptele bune și să aveți parte de zile binecuvântate. De realizări pe toate planurile și de aprecierea pe care o meritați din plin!

Echipa PSD Argeș

La mulți ani cu bucurii, succese și sănătate, doamna deputat Simona Bucura Oprescu!

Doamna de fier a politicii argeșene, Simona Bucura Oprescu este social-democrată din clasa a X-a.

Simona Bucura Oprescu a intrat în PSD în anul 1996, în organizația de tineret, pe când era elevă la liceu. Între anii 1998 şi 2004 a fost preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Argeş. Iar între 1999 şi 2004, vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret a PSD.

Între 2005 şi 2014, Simona Bucura Oprescu a fost purtător de cuvânt al PSD Argeş, iar din 2013 a fost Preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD Argeş.

Din 2014 a fost şi vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Femei a PSD. În anul 2019 a primit funcția de vicepreședinte în cadrul PSD Argeș iar implicarea alături de echipă la alegerile locale a ridicat partidul la valoarea pe care o avea pe vremea lui Constantin Nicolescu.

Din 2020 este secretar general al PSD Argeș. De la sfârșitul anului 2021 a condus și Organizația PSD Câmpulung, până în martie 2023.

Prima femeie vicepreşedinte de CJ

Între 2004 şi 2008, Simona Bucura Oprescu a fost consilier judeţean, secretar al Comisiei de Cultură, Sport, Tinert şi Relaţii Internaţionale a Consiliului Judeţean Argeş, iar între 2008 şi 2010, preşedinte al Comisiei de Buget-Finanţe a CJ Argeş.

Simona Bucura Opresu a deţinut şi funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, între 2011 şi 2012, an din care este deputat de Argeş pe Colegiul Mioveni.

Deputatul, Simona Bucura Oprescu este la al treilea mandat la Camera Deputaţilor. Născută la Câmpulung a crescut la Mihăești, sat Valea Popii, unde are în prezent toată familia, parlamentarul de Argeș este un ”produs” al ”școlii” PSD, urcând în partid din organizația de tineret.

Simona Bucura Oprescu a fost cel mai tânăr consilier judeţean al tuturor timpurilor în Argeş, prima şi singura femeie vicepreşedinte de Consiliul judeţean pe care a avut-o acest judeţ şi primul deputat-femeie din Argeş, ales.

 

Ultimele Știri

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei! Ministrul Muncii și Solidarității Sociale...

Alte știri din aceeași categorie