-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

LA MULȚI ANI, Florina Vuței! 28 Noiembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi, 28 noiembrie este ziua de naştere a unei doamne de fier a Câmpulungului, Florina Vuţei. Cunoscută pe plan local, ca fiind managerul Cofetăriilor şi Laboratoarelor marca ,,Un Băiat şi O Fată”, Florina Vuţei prin afacerile care le conduce a ajuns recunoscută şi la Mioveni, Piteşti, Bucureşti, dar şi peste hotare. Despre Florina Vuţei şi produsele sale se pot scrie foarte multe rânduri, dar fiind o zi de naştere atât de importantă în viaţa ei, dar şi a familiei care o ajută şi o sprijină de fiecare dată, redactorii Ziarului din Muscel, îi mulţumesc pe această cale pentru colaborare, îi doresc o viaţă plină de lumină şi iubire, reuşite în carieră şi multă, multă sănătate ca să le ducă pe toate. La mulţi ani, Florina Vuţei! Vă preţuim şi vă iubim! 

Drept cadou i-am realizat și o scurtă prezentare a personalității sale de naștere, valabilă și pentru toți cei care s-au născut în data de 28 noiembrie. 

Increderea excesivă în aproapele său şi tendinţa naturală de a se dărui celorlalţi pe de-a-ntregul şi fără nici cea mai mică rezervă, la care se adaugă şi dorinţa sa de a le fi pe plac tuturor, îl fac extrem de vulnerabil pe acest nativ, predestinându-i-se rolul de (potenţială) victimă, principalul vinovat fiind mediul viciat pe care îl frecventează cu asiduitate, nu din viciu, ci din „sfântă naivitate”.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Fascinant şi strălucit, sunteţi curios şi avid de toate. Intuitiv, percepeţi cu claritate sentimentele şi intenţiile celor din jur. Aventuros şi încrezător în steaua dumneavoastră bună, treceţi de la o activitate la alta fară ca acest lucru să vă afecteze. Polivalenţa şi îndrăzneala vă deschid numeroase uşi. Gata pentru orice risc, nu vă temeţi deloc de schimbare şi şansa pare să fie tot timpul de partea dumneavoastră. Optimist dar înţelept, credeţi în posibilităţile proprii şi le afirmaţi sus şi tare. 

 Dragoste: Pentru a trăi o relaţie cu adevărat armonioasă, trebuie să învăţaţi să ascultaţi mai mult.
Bani/muncă: Incapabil să păstraţi calea de mijloc, în loc să o căutaţi, preferaţi să schimbaţi ruta.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie