-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

La mulți ani, Ion Georgescu! Un model de primar în Argeș

Alte Știri

La mulți ani, Ion Georgescu! Un model de primar în Argeș. Multe persoane poate se întreabă cum a reușit să fie cel mai cunoscut și respectat, primar din Argeș. Unii pot spune ca a avut doar noroc, fals! Da, a avut și noroc. Dar de fapt, în spate sunt ani întregi de muncă de dimineață până noaptea, dăruire, fapte nu vorbe. Cuvintele sunt prea sărace în conținut pentru a-l descrie la justa valoare pe primarul Ion Georgescu al Mioveniului și din păcate nici spațiul dedicat textului nu ne este prea generos cu noi.

Despre Mioveni se aude acum în toată țara dar și peste hotare. Cum așa, o să vă întrebați? Ion Georgescu este primarul care pentru domnia sa, nu există expresia NU SE POATE. Ion Georgescu a intrat în al treisprezecelea an de mandat și mai are la activ o experiență de 6 ani ca și viceprimar.

Astăzi, 20 aprilie este o zi extrem de specială pentru primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, ca de altfel toate zile sale de naştere, fiind un nativ al zodiei Berbec. Planeta guvernatoare Marte, cunoscută ca cea mai puternică şi războinică l-a ajutat pe edil să ducă la îndeplinire aproape toate dorinţele sale, de când este în administraţia locală.

A transformat o comună într-un oraş locuit de tineri, a adus investiţii de talie europeană în urbea la cârma căreia se află de peste un deceniu şi va lăsa în urmă un spital nou şi modern, dar şi o catedrală de care multe generaţii de acum înainte îşi vor aduce aminte.

Cu toate astea, primarul Ion Georgescu nu s-a oprit din muncă, nici măcar astăzi, echilibrându-se în fiecare zi, în acest mod, asta pentru că este un om puternic, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi conducători ai Argeşului. Pe baza acestui subiect se pot scrie chiar multe articole până la cărţi, dar nu este cazul acum.

Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel transmit primarului Ion Georgescu toate gândurile bune! Să dea Dumnezeu, domnule primar ca toate zilele din viaţa dumneavoastră să fie la fel ca cea de astăzi, să vă bucuraţi de tot respectul şi aprecierea celor din jur!

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie