13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

LA MULȚI ANI, Ionuț Manta! 29 Decembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi, 29 decembrie este ziua de naștere a colegului nostru din mass-media, Ionuț Manta, jurnalist la Antena 1. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează să aibă parte de un an numai cu împliniri, reușite pe toate planurile și de multă sănătate. Drept cadou i-au realizat și o scurtă prezentare a personalității zilei sale de naștere!

LA MULȚI ANI, ALIN IONUȚ MANTA!

Niciodată satisfăcut pe deplin de realizările prezente, el însuşi ridicându-şi mereu şi mereu tot mai sus ştacheta pretenţiilor (în ceea ce îl priveşte), nativul nu va fi niciodată foarte mulţumit de sine, şi cu atât mai puţin de ceilalţi, care îl vor dezamăgi profund prin lipsa de performanţe profesionale.

CONITAHOROSCOPISTA– Personalitatea Zilei de naștere.

Daţi în general dovadă de o mare încredere. Cu toate acestea, când nu reuşiţi să realizaţi un proiect sau eşuaţi în una din acţiunile întreprinse, aveţi o tendinţă spre autodistrugere. Trebuie să învăţaţi să luptaţi mai eficient împotriva acestor sentimente de frustrare, care vă stăpânesc prea des. Avid de dragoste şi de atenţie, trebuie să vă stăpâniţi exigenţele şi să vă diminuaţi aşteptările pe care le aveţi faţă de ceilalţi. Charismatic, vă place să simţiţi că aveţi o anumită putere asupra oamenilor, pentru că aveţi nevoie să învingeţi rezistenţele. Deţineţi un rezervor de energie absolut gigantic şi uneori vă este greu să canalizaţi această forţă vitală ce vă invadează, ajungând să vă stăpânească.

Dragoste: Deschis şi mai mult realist decât optimist, aveţi curajul să înfruntaţi momentele tensionate.
Bani/muncă: Pentru dumneavoastră, sentimentul realizării personale este mai important decât spiritul de competiţie.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie