6.3 C
Campulung Muscel
marți, 20 februarie, 2024

LA MULȚI ANI, Mihaela Ivașcu! Personalitatea zilei de naștere a celor născuți astăzi!

Alte Știri

Marți, 29 martie este ziua de naștere a colegei noastre Mihaela Ivașcu. Încă un an se adună în buchetul vieții. Atât Mihaelei cât și celor născuți în această zi, le urăm un călduros ,,La Mulți Ani!” și pentru că fiecare dată de naștere este ruptă din destin, venim cu un cadou aparte pentru ei și anume semnificația acestei zile!

Impetuos, dispuneţi de o nemăsurată şi redutabilă energie atât pe plan fizic, cât şi pe planul psihic. Pentru ca viaţa să vă fie echilibrată şi armonioasă, trebuie să canalizaţi această energie, să o stăpâniţi şi să reuşiţi să eliminaţi regulat excesul, pentru că altfel există riscul să deveniţi agresiv şi rău cu sine şi cu ceilalţi. Dotat cu o mare încredere în propria persoană şi în viaţă, vă parcurgeţi drumul cu tenacitate şi curaj, mereu în căutarea unor noi aventuri, a unor noi proiecte de realizat, a unor noi provocări cărora să le răspundeţi. Dacă vi se vorbeşte amabil, cei din jur pot obţine totul de la dumneavoastră, dar, dacă cineva îndrăzneşte să vă ordone ceva sau să vă oblige la un anumit comportament, vă revoltaţi.

Dragoste: Daţi dovadă de multă generozitate şi de entuziasm.
Bani/muncă: Ar fi mai bine să aşteptaţi reuşita, înainte de a vă lăuda cu ea.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel

Surprize, surprize. Pe cine vor să cucerească PSD-iștii pentru funcția de primar la Câmpulung Muscel. Adrian Bughiu, numit și...

Alte știri din aceeași categorie