10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 mai, 2024

Laptele de mamă şi produsele Canpol babies

Alte Știri

Magazinul naturist din Câmpulung, situat vis-a-vis de primărie, la blocul rechinilor vine în ajutorul mămicilor şi bebeluşilor cu produse de cea mai bună calitate, de la firma Canpol babies, o marcă de renume în România şi în străinătate datorită produselor de înaltă clasă, dar şi datorită preţurilor destul de atractive. Studiile statistice arată că fiecare copil foloseşte cel puţin cinci produse Canpol babies. Produsele oferite de compania Canpol babies sunt examinate în conformitate cu normele cerute inclusiv de instituţiile poloneze responsabile cu controlul calităţii produselor. Toate produsele Canpol babies respectă toate regulile şi directivele privitoare la siguranţa copilului.

Ce nu ştiaţi despre laptele de mamă

Tinerele mame, în general, nu realizează responsabilitatea pe care o au în sfera emoţională, care este atât de importantă în dezvoltarea copilului, atunci când iau decizia de a opri hrănirea de la sân. Teoretic, mamele sunt înzestrate cu darul de a putea hrăni pe cale naturală. Forma sau mărimea sânului nu influenţează apetitul bebeluşului sau timpul de alăptare. Nu e nicio noutate dacă vă spunem că producţia de lapte există de fapt în mintea dumneavoastră. Creierul produce doi hormoni care stimulează producţia de lapte: prolactin care obligă glandele mamare să producă lapte şi hormonul denumit oxitocină care stimulează contracţiile glandelor mamare permiţând astfel curgerea laptelui. Acest proces este susţinut şi stimulat de acţiunea de sugere a copilului. Foarte des, gândul de a alăpta sau atingerea feţei copilului în mod accidental cu sfârcul, pot transmite automat semnale creierului, iniţiând astfel procesul de producere a laptelui. De aceea alăptarea bebeluşului de câte ori acesta cere, este esenţială pentru eficacitatea procesului în timpul sucţiunii, copilul asigură reglarea cantităţii de lapte în funcţie de nevoile sale. Este foarte important pentru dumneavoastră să fiţi liniştită, calmă, concentrată în timpul alăptării în ciuda tuturor inconvenientelor care probabil pot apărea de-a lungul primelor zile sau săptămâni după naştere. Fiţi atentă ca bebeluşul să prindă sfârcul aşa cum trebuie. După câteva momente vă veţi alătura cel mai probabil cercului de mame care susţin alăptarea drept una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţă.

De ce laptele de mamă?

Nu vă îngrijoraţi dacă imediat după naştere veţi vedea un lichid gălbui în loc de laptele la care vă aşteptaţi. Se numeşte coraslă şi conţine o cantitate enormă de anticorpi şi celule de imunitate (doctorii afirmă că este antibiotic natural). După câteva zile corasla este înlocuită de laptele bogat în calorii şi grăsimi. Compoziţia laptelui este modificată pe parcurs în funcţie de nevoile copilului. La început este transparent, menit să satisfacă setea bebeluşului, apoi din ce în ce mai gros asigurând cantitatea optimă de elemente nutritive necesare copilului. Amintiţi-vă să hrăniţi bebeluşul de asemenea în timpul nopţii – laptele este mai nutritiv în timpul nopţii iar alăptarea este mai eficientă pentru că organismul produce cele mai mari cantitaţi de prolactină.

Când este necesar să pompaţi laptele din sân?

Cel mai bun lucru pentru bebeluş este atunci când acesta poate să fie alăptat direct de la sân. Se întâmplă de asemenea ca inconvenientele pe care le experimentaţi să vă motiveze să luaţi decizia de a vă mulge. În acest caz pompa de piept este foarte utilă şi vă uşurează munca.Vă prezentăm câteva cazuri care pot determina mamele să aleagă metoda mulgerii: când aveţi prea puţin lapte şi vă întrebaţi dacă trebuie să recurgeţi la altă alternativă de nutriţie – pompând laptele cu ajutorul pompei de sân Canpol babies Premium Brest Pump veţi stimula lactaţia şi veţi creşte cantitatea de lapte produsă, dacă bebeluşul nu ia în greutate suficient de repede (încercaţi să ascultaţi sfatul medicului prima dată) – pompaţi laptele cu e.g. Canpol babies Premium Brest Pump stimulând lactaţia şi veţi putea hrăni bebeluşul între mesele obişnuite.

Fiecare pompă este testată şi verificată de profesionişti. Canpol babies Premium Brest Pump a primit aprecieri pozitive din partea Institutului Mother & Child din Polonia. Acţiunea de pompare a laptelui cu ajutorul pompei Premium este similară cu sucţiunea naturală astfel încât are efecte pozitive asupra întregului proces de mulgere. Pompa de piept Premium poate fi folosită de asemenea când o mamă nu vrea să abandoneze hrănirea naturală protejând împotriva riscului de dereglare a lactaţiei. Laptele curge din sân mulţumită puterii de sugere generată de pomparea manuală care goleşte canalele de lapte şi sporeşte în mod pozitiv lactaţia printr-o simulare semi-naturală.

Pompa de piept Canpol babies Premium naturală – simulează suptul natural (după ce apăsaţi mânerul şi îl ţineţi în aceeaşi poziţie, puterea de supt scade treptat imiţând în acest fel suptul copilului).

echipată cu un dispozitiv de masaj din silicon permite golirea efectivă a canalor de lapte, dispozitivul de masaj elimină senzaţia de disconfort sau durere rezultată în urma suptului corelat cu presiunea creată în sân.

the picture description: prin apăsarea mânerului pompei este activat dispozitivul de masaj care masează sânul şi simultan ajută la o fluiditate mai mare a laptelui.

 

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie