5.7 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

LAURA ȘTEFĂNESCU: M-am dedicat voluntar în Rucăr, iar acum în noua echipă lupt pentru Schimbare

Alte Știri

LAURA ȘTEFĂNESCU: M-am dedicat voluntar în Rucăr, iar acum în noua echipă lupt pentru Schimbare. Rucăreancă getbeget s-a alăturat echipei lui Ion Pîrnuță pentru candidatura la primăria Rucăr, în alegerile locale din data de 9 iunie. Pentru cei care nu o cunosc mai jos aveți toate informațiile despre Laura Ștefănescu.

Nume: Ștefănescu

Prenume: Laura – Georgiana

Data nașterii: 21.04.1986

Stare civilă: căsătorită

Educație: studii post -universitare:

Am finalizat în 2009, Facultatea de Drept si Sociologie Brașov din cadrul Universității Transilvania, Specializarea Drept.

Tot în cadrul Facultății de Drept și Sociologie din cadrul Universității Transilvania, am finalizat și studiile masterale în 2011, Specializarea: Legislație Comunitară și Carieră Judiciară.

LAURA ȘTEFĂNESCU: M-am dedicat voluntar în Rucăr, iar acum în noua echipă lupt pentru Schimbare

Liceu: Colegiul Pedagogic Carol I, Câmpulung Mușcel, specializarea filologie – limbi străine

Carieră:

  • Consilier Juridic, sectorul Privat.

Voluntariat: Membru Co-fondator Asociația Reviving Rucăr, poziție: Secretar General, 2020 – prezent.

Viață Familială: Căsătorită din 2012, doi copii, cu vârste de 5 ani, respectiv 7 ani.

Despre mine:

M-am născut în comuna Rucăr, din ambii părinți rucăreni, într-o familie de 4 persoane, părinții și sora mea. Studiile gimnaziale le-am absolvit în comuna natală, iar cele liceale la Câmpulung.

Ulterior m-am îndreptat către Universitatea Transilvania din Brașov, iar în 2009 am absolvit Facultatea de Drept, urmată de studiile masterale, în cadrul aceleiași Facultăți, în speță Drept.

Am locuit timp de 11 ani în Brașov, și am activat în sectorul privat ca și consilier juridic. O dată cu nașterea primului copil, am revenit în comuna natală, și pe lângă activitatea profesională actuală, am încercat să mă dedic voluntar, societății civile prin fondarea unui Grup de Inițiativă numit Reviving Rucăr, ulterior co-fondator Asociației Reviving Rucăr. În cadrul Asociației, am dezvoltat mai multe acțiuni comunitare.

Cât privește experiența în activitatea politică, menționez că sunt la început de drum și am acceptat această provocare, din dorința de a schimba ceva în comunitatea noastră. Prin muncă de voluntariat, deja începută în 2020. Consider că o dezvoltare a comunității, se poate face sub umbrela unei cooperări sustenabile, dintre societatea civilă și administrația publică.

Experiența din teren pe care am acumulat-o în ultimii trei ani în cadrul societății civile, m-a făcut să mă îndrept și către administrație. Pentru că doar împreună putem reuși să dezvoltăm proiecte care să aducă un plus valoare în comunitate. Așa cum am făcut și în proiectele de voluntariat din cadrul ONG-ului.

Toată această mișcare și schimbare, poate fi realizată în echipă. Alături de un bun antreprenor, cu experiență în administrația locală, vizionar și transparent, alături de o echipă unită și dedicată, pentru a-mi susține ideile și inițiativele.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

 

 

 

 

 

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie