a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Lemne fără acte descoperite la un agent economic. Amenda a fost uriașă

Alte Știri

Polițiștii de la Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, au acționat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor ilegale în domeniul deținerii, prelucrării și comercializării de material lemnos, verificând activitatea unui agent comercial cu sediul în comuna Dragoslavele.

În urma verificării stocului scriptic și a celui faptic, de la depozitul agentului comercial, s-a constatat că societatea deținea cantitatea de 24,37 mc lemn rotund de esență rășinoase, fără documente de proveniență.

Ca urmare a abaterii constatate, reprezentantul societății a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos, a cărui valoare este de 14.232 de lei, a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Dragoslavele.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie