21.3 C
Campulung Muscel
duminică, 24 septembrie, 2023

LEREȘTI. Microbuz electric pentru transportul elevilor și stații de încărcare, în comună

Alte Știri

LEREȘTI. Microbuz electric pentru transportul elevilor și stații de încărcare, în comună. Microbuze electrice pentru aproximativ 5.815 elevi din județul Argeș. Consiliul Județean Argeș a încheiat parteneriate cu 25 de comune.

”Vom primi prin Consiliul Județean un microbuz electric pentru transportul elevilor, iar existența în comună a unor stații de încărcat era o condiție necesară. Iată că în cel mai scurt timp putem rezolva problema”, a declarat Marian Toader.

LEREȘTI. Microbuz electric pentru transportul elevilor și stații de încărcare, în comună

“Consiliul Județean Argeș demonstrează, încă o dată, că are ca prioritate infrastructura școlară, alături de sănătate și infrastructura rutieră.

Prin acest proiect vor fi achiziționate 25 de microbuze de care vor beneficia aproximativ 5.815 elevi din județul Argeș. 

Solicitările au vizat alocarea de microbuze 16+1 locuri. Astfel, urmărim îmbunătățirea condițiilor de transport pentru elevi. Pentru facilitarea accesului la educație, dar și protejarea mediului înconjurător. Finanțarea nerambursabilă este în procent de 100%” – Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

“Beneficiarii investiției trebuie să amplaseze o stație de încărcare pentru microbuzul electric într-un loc public până la data de 31.12.2024.

Localitățile care nu vor realiza acest lucru nu vor putea primi microbuzul. De asemenea, trebuie să asigure pe o durată de minimum 4 ani șofer.

Să asigure costurile de reparații și întreținere a microbuzelor, precum și costurile de alimentare. Selecția celor 25 de localități a avut la bază criterii obiective. Criteriile din ghidul solicitantului, precum inaccesibilitate la transport școlar, numărul de elevi care trebuie transportați, zonele defavorizate” – Marius Nicolaescu, vicepreședinte C.J. Argeș.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie