6.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Lidia Constantinescu, penelista parașutată în Muscel! O cunoașteți?

Alte Știri

Se anunță dezastru pentru PNL în nordul județului! Muscelul se revoltă pentru că nu are reprezentat pe listele pentru Camera Deputaților și Senat.

Trecut de pe locul doi pe locul patru pe lista de candidaţi PNL pentru Senat, medicul muscelean Silviu Mănescu şi-a retras candidatura. De ieşirea lui din scenă au profitat Nicolae Barbu şi Eugen Nae, care au urcat câte o poziţie, iar pe locul şase a fost trecut Gelu Tofan.

În locul lui Silviu Mănescu la Câmpulung a fost parașutată Lidia Constantinescu. Ce sprijin va avea această doamnă a politicii liberale pe zona Muscel în condițiile în care nu o cunoaște nimeni rămâne de văzut! Tot la această categorie intră și sprijinul liberalilor musceleni care se pare, joacă la două capete PNL și ALDE, asta din răzbunare că Silviu Mănescu nu a rămas pe locul doi așa cum s-a lăudat Ionel State și Bogdan David cu medicul în conferința de presă.

 

Ultimele Știri

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor. Acesta este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a...

Alte știri din aceeași categorie