17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 27 mai, 2023

Lumeee, lumeee. Antonia într-un super concert la Câmpulung

Alte Știri

Lumeee, lumeee. Antonia într-un super concert la Câmpulung. E nebunieeee. A început numerotarea inversă! Joia viitoare are loc inaugurarea Mall-ului din Câmpulung.

De la ora 11.00 puteți fi primii cumpărători ce trec pragul magazinelor din Cub Shopping Center. Așa se va numi Mall-ul din orașul de la poalele Mateiașului primul construit de la Revoluție încoace.

Lumeee, lumeee. Antonia într-un super concert la Câmpulung

De la ora 16.00, Antonia și YUKA vor fi prezente într-un concert special ce marchează deschiderea celui mai nou centru comercial din regiunea de nord a județului Argeș.

Brandurile care își deschid magazinele în noul centru comercial sunt Sinsay, Sportisimo, Deichman, Kik, JYSK, TEDi, Flanco, Noriel, AgroLand, Keyko, Penny, Carrefour, DADA, Fast Gourment, Carmangeria RadicStar și Patiseria PATISENY.

Toate aceste branduri își deschid ușile pentru musceleni și nu numai, din 30 martie în cartierul Vișoi al Câmpulungului, pe Bd. I. C Brătianu, nr. 6.

Deci orașul devine mai încântător pentru pasionații de shopping. Se anunță colecții noi, oferte de neratat și un nou mod de a face cumpărături.

Noul centru are aproape 10.000 mp este prevăzut cu 235 de locuri de parcare gratuite. Iar la deschidere puteți profita de ofertele speciale!

Investiția mai prevede 3800 de metri pătrați de spațiu verde. Complexul comercial va avea atât în față cât și în spate, spatii de promenadă.

Mall-ul a fost construit pe un fost amplasament industrial, abandonat care măsoară 18.856 metri pătrați, cumpărat de dezvoltator în 2020.

Mall-ul din Câmpulung înseamnă cea mai mare investiție din oraș. Adică 7 milioane de euro care au creat 200 de locuri de muncă.

Până la inaugurare se lucrează intens pe trei șantiere în zona Vișoi, a anunţat primarița Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

Nu ratați data de 30 martie. Puneți-vă reminder! Zi Istorică în orașul de la poalele Mateiașului. Să sperăm la cât mai multe investiții. E nevoie de așa ceva!

Această investiție a fost gata în maxim 2 ani de zile.

Ultimele Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului...

Alte știri din aceeași categorie