21.3 C
Campulung Muscel
duminică, 1 octombrie, 2023

Magazinele chilipir ale ANAF. Câte mai sunt și unde le găsești

Alte Știri

Magazinele chilipir ale ANAF. Câte mai sunt și unde le găsești. În căutarea de oferte la preț redus, sunt mulți cumpărători care se uita la reducerile oferite de magazinele obișnuite sau la cele online. Cu toate acestea, mai este un loc interesant de căutat marfă la prețuri incredibil de mici: magazinele Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF).

Magazinele ANAF sunt o sursă de bunuri confiscate la prețuri cu mult sub prețul pieței și sunt localizate în multe județe din țară.

Magazinele ANAF reprezintă locurile unde Agenția Națională de Administrare Fiscală vinde bunurile confiscate de la persoanele care au evitat plata taxelor. Aceste magazine sunt specializate în vânzarea de produse neperisabile, cu o valoare mică, precum obiecte de menaj sau îmbrăcăminte.

Magazinele chilipir ale ANAF. Câte mai sunt și unde le găsești

În general, oferta magazinelor ANAF cuprinde o gamă variată de produse. Iar uneori acestea se vând la prețuri mult mai mici decât în second-hand-uri. Prețul mediu al produselor din magazinele ANAF nu depășește adesea 10 lei.

Magazinele ANAF sunt un loc ideal pentru cei care caută chilipiruri, oferind o varietate mare de produse la prețuri reduse. De la alimente la haine și electrocasnice, toate se găsesc la prețuri mult mai mici decât în alte magazine.

Produsele vândute de ANAF sunt second-hand

Obiectele de valoare ridicată, ca mașini și case, sunt scoase la licitație. În general, produsele vândute de ANAF sunt second-hand. Scopul agenției este de a vinde rapid bunurile confiscate, de aceea prețurile sunt extrem de avantajoase. De exemplu, o pereche de blugi costă 7 lei, iar o pereche de încălțăminte poate fi cumpărată cu doar 3 lei. De asemenea, puteți găsi cani sau curele la prețul simbolic de 1 leu.

Produsele disponibile în magazinele ANAF variază foarte mult în funcție de locurile unde Agenția a efectuat ultima confiscare. Așadar, este greu de anticipat când se vor primi noi produse în magazin și care va fi natura acestora. Cu toate acestea, printre bunurile vândute de ANAF se numără în mod obișnuit vestimentația (pantofi, rochii, pantaloni, sutiene, cravate, șosete), accesorii (cercei, elastice de păr, curele de ceas) și aparate electrice de dimensiuni reduse (leduri, lămpi, cabluri).

În România există un total de 8 magazine ANAF care comercializează produse confiscate, toate în localități diferite. Iată care sunt acestea, conform portalului oficial al instituției:

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie