a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Mai multe drumuri din comuna Domnești intră în reabilitare

Alte Știri

Mai multe drumuri din comuna Domnești intră în reabilitare.

Un contract în valoare de aproape 3,8 milioane de lei semnat astăzi de primarul, Doru Smadu, la Ministerul Dezvoltării.

Mai multe drumuri din comuna Domnești intră în reabilitare

Este vorba de o finanțare importantă, prin programul „Anghel Saligny”, care va contribui la dezvoltarea comunei și va îmbunătăți viața argeșenilor din Domnești.

Mai exact Proiectul Reabilitare și modernizare străzi, Lotul II, de aproximativ 2,8 km! De lucrări vor beneficia direct câteva sute de familii care locuiesc în zonele adiacente strazilor care vor fi modernizate.

La sfârșitul anului 2022, primarul comunei Domnești, Ion Doru Smădu, a semnat – la Ministerul Dezvoltării – primul din cele două contracte de finanțare pentru asfaltare pe programul Anghel Saligny, în valoare de 4 milioane de lei (40 de miliarde vechi).

Prin acest contract comuna Domnești a primit finanțare pentru asfaltarea primelor șase străzi și anume: Frații Crăciun, M. Kogălniceanu, Primăverii, Înv. Hănescu, M. Eminescu și Ghe. Doja.

Cele 6 străzi din lotul I au o lungime totală de 3 km. Urmează licitația care va fi făcută în cel mult 60 de zile de la demarare.

Primarul Smădu spune că dorește ca până la 15 aprilie să emită ordinul de începere a lucrărilor și speră ca până la 1 septembrie 2023 lucrările să fie finalizate.

Așa cum am promis, infrastructura rutieră rămâne o prioritate pentru noi, iar acest lucru nu se poate realiza decât prin muncă în echipă, a transmis Ion Doru Smădu, primarul comunei Domnești.

Felicitări, domnule primar! Spor la treabă!

 

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie