1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Mall-ul din Câmpulung se numește Cub Center. Va avea 150 de angajați

Alte Știri

Mall-ul din Câmpulung se numește Cub Center. Va avea 150 de angajați. Dezvoltatorul a anunțat și data oficială de deschidere și anume 30 martie 2023.

Centrul comercial, primul de acest gen din orașul de la poalele Mateiașului va reuni mai multe magazine ale căror branduri se pot vedea pe totemul amplasat la intrare.

Mall-ul din Câmpulung se numește Cub Center. Va avea 150 de angajați

Investiția este de 6 milioane de euro. Cub Center va avea aproximativ 150 de angajați.

Brandurile care își vor deschide magazine sunt Penny, Carrefour, Kik, JYSK, Sinsay, Tedi, Sportisimo, Deichmann, Flanco, Agroland, Noriel.

În partea de fast-food va exista Dada și o cofetărie patiserie Patiseny. Aici va exista și o ieșire în spate, unde va fi terasă.

Mall-ul din Câmpulung sau Cub Center are o suprafață construită de 10.000 metri pătrați. Complexul comercial va avea atât în față cât și în spate, spații de promenadă.

Investiția prevede 3.800 de metri pătrați de spațiu verde. Mall-ul a fost construit pe un amplasament industrial abandonat, care măsoară 18.856 metri pătrați cumpărat de dezvoltator în 2020.

90 de metri pătrați sunt rezervați platformei pentru terasa cafenelei iar zona de circulație carosabilă, pietonală și de parcări are alocați 6.855,50 metri pătrați.

Pentru a se ajunge la Mall, dezvoltatorul propune 3 căi de acces. Și anume unul din Bulevardul I.C Brătianu, prin parcarea Carrefour. Două prin spatele blocurilor D25, de pe strada Alexandru cel Bun, pe lângă fosta centrală termică.

Aici se va amenaja și o parcare cu 156 de locuri. Centrul comercial va avea și o zonă de atracție. Și pentru locuitorii comunelor învecinate, nu doar pentru cei din municipiu.

Va fi amenajată o zonă de promenadă pe Râul Târgului. Până acum nu există așa ceva pe malul râului. Mall-ul Câmpulungului s-a construit într-un an, grație ritmului de lucru al dezvoltatorului care a avut permanent echipe de lucru pe șantier.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie