0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

Mămica taximetriștilor a intrat în vizorul consilierilor locali!

Alte Știri

Taximetriștii câmpulungeni au intrat în vizorul consilierilor locali. Acest lucru se întâmplă, după ce consilierul Nicolae Dumitrescu a cerut public să se schimbe regulile taximetriștilor, cerând totodată ca aceștia să fie verificați de Carmen Bădulici la sânge, însoțită de polițiștii locali.

,,Mi-a fost prezentată o situație a taximetriștilor din Câmpulung, în urma intervenției mele în Consiliu Local. Am primit un răspuns corect care se bazează pe un text de lege în vigoare, numai că el ascunde o chestiune perversă. Această modificare legislativă intervenită în legea taximetriei s-a produs în anul 2010.

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ O GĂSIȚI AICI! ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL A FOST TRANSMISĂ ÎN DIRECT PE PAGINA DE FACEBOOK A ZIARULUI!

În anul 2015, când noi aici am hotărât să nu trecem brutal la eliminarea fără criterii a unor taximetriști și să așteptăm o ieșire naturală de pe piață, doamna de la acest serviciu ne-a ascuns această modificare legislativă, ce putea să ne-o aducă la cunoștiință pentru a prevedea în mod expres hotărârea de CL și puteam să o prindem să nu se aplice. S-a făcut hotărârea de CL ce a lăsat această breșă, cunoscută de dumneai, că nu întâmplător este denumită mămica taximetriștilor, nu vreau să vă spun ce sume s-au perindat la aceste schimbări (nu am probe, dar am auzit ca și dumneavoastră). Trebuie să fie foarte clar, nimeni nu are nimic cu taximetriștii.

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ O GĂSIȚI AICI! ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL A FOST TRANSMISĂ ÎN DIRECT PE PAGINA DE FACEBOOK A ZIARULUI!

Cei care își fac cu profesionalism meseria sunt obturați de cei care sunt combinatori, foarte mulți nu respectă prevederile legii taximetriei, mergând la rupere – este o denumire specifică a operatorului – niciodată această doamnă care are obligațiuni în serviciu nu a controlat această activitate. Este cazul ca acest Serviciu să devină profesional, să nu se mai facă schimbări contra cost. La noul regulament să ne facă atenți, pentru a dispărea cei care nu își fac treaba bine, fiind în favoarea celor corecți, automat și ei o vor duce bine, deoarece veniturile lor se vor rotunji”.

După ce a ascultat cu atenție afirmațiile consilierului Dumitrescu, primarul Liviu Țâroiu a făcut următoarele afirmații:

ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ O GĂSIȚI AICI! ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL A FOST TRANSMISĂ ÎN DIRECT PE PAGINA DE FACEBOOK A ZIARULUI!

,,Mi-am notat ce ați spus, domnule consilier local, voi avea în vedere schimbarea acestui regulament, nu este un Serviciu care se ocupă de taximetrie este o singură persoană, pe care o cheamă Carmen Bădulici”, a completat primarul Liviu Țâroiu.

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie