8 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 noiembrie, 2023

Managerul Alexe, tras pe dreapta a doua oară…

Alte Știri

Luni, în ziua în care primarul Ţâroiu, alături de managerul Alexe, constructor, arhitec şi unul dintre reprezentanţii sponsorilor, în timp ce se inaugura laboratorul PCR, care nici nu este autorizat de DESP, prefectul de Argeş Emanuel Soare a  depus la Tribunalul Argeș o cerere de chemare în judecată a primarului Liviu Țâroiu, având ca obiect anularea a două dispoziții emise de primarul din Câmpulung.

Este vorba despre decizia din iunie 2019, prin care s-a constatat câștigarea concursului de manager la spital de Nicolae Alexe și, a doua, decizia nr. 197 din 25 mai 2020 prin care Țâroiu a dispus încetarea suspendării contractului de management încheiat între el și Alexe, cu consecința înlăturării din postul de manager interimar a medicului Andrei Aron. 

Până la soluţionarea acestei acţiuni judecătoreşti, managerul care a trăit să fie demis de două ori din doar două luni, Nicolae Alexe, va trebui să plece acasă, asta pentru că la momentul când a venit pe acest post de manager, acesta a plecat de pe postul pe care-l ocupase tot prin concurs şi a dat concursul pentru manager. În acest sens se pune întrebarea unde se va duce Alexe, pentru că nu se mai poate întoarce pe postul părăsit.

Pentru asigurarea interimatului, va fi pusă  directorul economic Cristian, care pe mandatul medicului Andrei Aron isi ceruse pensionarea anticipată. Se pare că s-a răzgândit  după ce a dispărut din peisaj Andrei Aron.

Pentru că primarului şi managerului proaspăt demis nu li se pare normal să se scrie ce se întâmplă în spatele uşilor închise, şi mai mult pentru ca s-au învăţat probabil să arunce “pisica moartă” în grădina altuia, ce le-a “bubuit” creierul, să dea vina pe presă pentru ce se întâmplă la spital.

Aşadar, Ţâroiu şi Alexe într-o emisiune online, au spus că “artizanii scandalului de la spitalul Câmpulung sunt jurnaliştii”… asta ca să ne dăm seama şi noi, cine ne conduce… vai şi-amar!

Ultimele Știri

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Elena Lasconi: "Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment". Ieri, edilul a ieșit într-o conferință de presă cu...

Alte știri din aceeași categorie