11.1 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Mandate de arestare pentru hoţii de acumulatori

Alte Știri

Timp de trei luni, acumulatorii semafoarelor de pe DN 73, aparţinând STRACO, au fost furaţi. Peste 20 de asemenea baterii au fost furate, iar oamenii legii sesizaţi de reprezentanţii STRACO au demarat cercetările. La sfârşitul lunii ianuarie poliţiştii musceleni au efectuat 5 percheziţii domicilaiare, iar în urma acestora au fost recuperate o parte din bunurile furate.
Suspecţii de furt au fost conduşi la Poliţia Câmpulung unde au fost audiaţi, iar 3 dintre ei au fost reţinuţi 24 de ore. Este vorba despre Ioniţă Alexandru Damian de 20 de ani din Mioveni, Postelnicu Gheorghe Cosmin de 18 ani din Stâlpeni şi Boian Mihai Constantin de 18 ani din Ţiţeşti. Aceştia au fost prezentaţi la instanţa de judecată cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii musceleni au decis ca Ioniţă, Postelnicu şi Boian să fie cercetaţi în stare de arest preventiv, pe numele lor au fost emise mandate pentru 29 de zile.
„Pe numele celor trei au fost emise mandate de arestare pentru 29 de zile. Aceştia au sustras în perioada octombrie decembrie 2014 acumulatorii de la semafoarele de pe DN 73. Prejudiciul a fost recuperat parţial”, a precizat comisarul şef Gheorghe Ciolan, comandantul Poliţiei Câmpulung.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie