Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Marcel Pavel: ,,Sunt cu sufletul și mintea alături de POL Câmpulung”
Marcel Pavel: ,,Sunt cu sufletul și mintea alături de POL Câmpulung”

Marcel Pavel: ,,Sunt cu sufletul și mintea alături de POL Câmpulung”

Partidul Oamenilor Liberi Câmpulung şi-a inaugurat sediul de campanie, amenajat în incinta în care a funcţionat compania AKTA, urmând ca, după alegeri, membrii săi să revină la baza Ceramus, unde şi-au organizat întâlnirile până acum.

Preşedintele POL Câmpulung, Dorin Mirea, a anunţat că, în fiecare zi, începând de marţi, 8 septembrie, de la ora 16.00, va fi prezent la sediu specialistul în accesarea fondurilor europene Andrei Ciungulete, pentru a răspunde întrebărilor cetăţenilor interesaţi de un program cu finanţare nerambursabilă.

Dorin Mirea, cel care deschide lista pentru Consiliul Local, i-a adunat în jurul său pe: Dan Şain, Claudiu Căţoiu, Octavian Dumitraşcu, Iulia Bîlea, Alexandru Cotoanţă, Dan Radu Lazanu, Andrei Ciungulete, Gheorghe Pristavu, Valentin Şerban, Cristian Neagu, Doru Călcîi, Dragoş Năstase, Mihaela Oproiu, Viorel Duculescu, Alexandru Motoescu, Costel Fianu, Marian Moiceanu, Adrian Chiru.

Luni, 7 septembrie, acestora li s-a alăturat Marcel Pavel, prieten din copilărie cu Dorin Mirea, care spunea că este prima dată când poartă semnul unui partid şi când promovează un partid.

,, Este pentru prima dată când am aceste însemne pe mine, când promovez acest partid nu am făcut-o niciodată o fac acum în spirit de câmpulungean și sunt mândru de acest lucru. Nu fac parte din partid, nu am făcut politică niciodată, nu știu dacă o să fac dar sunt cu sufletul și cu mintea alături de dumneavoastră, știu că nu aveți interese meschine și veți face multe lucruri pentru oraș pentru a redeveni Câmpulungul de altădată”, a declarat Marcel Pavel.

După slujba de binecuvântare a sediului, oficiată de preoţii Radu Tascovici şi Daniel Oprescu, gazdele au lansat mesaje pentru câmpulungeni.

Dorin Mirea: „S-a vehiculat mult ideea că noi am înfiinţat acest partid, pentru a avantaja unul dintre candidaţii la Primărie. Total greşit!”.

Gheorghe Pristavu: „Ne dorim să facem o administraţie corectă”.

Dan Şain a anunţat că la sediul POL Câmpulung va fi, în permanenţă, cel puţin, un candidat la Consiliul Local, pentru ca oamenii să poată discuta cu el. „Aceasta este raţiunea acestui sediu: oamenii să ne poată găsi mai uşor, să putem comunica şi să le spunem ce dorim să facem în oraş. Vom avea şi un număr de telefon, la care cetăţenii pot să se programeze şi să se întâlnească cu acei candidaţi pe care doresc să-i întrebe ce au de gând să facă.”, a informat acesta.

About The Author

Related posts