11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung

Alte Știri

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung.

În urmă cu puțin timp, președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă prezent la Câmpulung a transmis în cadrul unei conferințe de presă acest lucru, după care l-a felicitat și i-a urat succes.

Georgel Mădulărea este în prezent președintele Organizației Locale din Câmpulung.

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung

Acesta în urmă cu puțin timp a fost desemnat de colegii din partid să dețină această funcție. Pe această cale, Georgel Mădulărea le-a mulțumit pentru încrederea acordată. Acesta a mai declarat că este un câmpulungean care știe problemele locului.

Nu suntem un mic Paris, iar în 4 ani nu s-a întâmplat prea multe, acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Este convins că se pot mișca lucrurile pe plan local cu ajutorul PSD-ului.

Facem parte dintr-o echipă unită și se poate reda măreția orașului de la poalele Mateiașului. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu prezenta la conferința de presă a declarat că se dorește să fie redată speranța câmpulungenilor.

Cu o echipă puternică. Venim în fața câmpulungenilor cu un om de al lor. Un om bun și respectuos. Un om care a știut să fie aproape de fiecare câmpulungean. Cu forța echipei conduse de Ion Mînzînă speranța devine o certitudine de a reda măreția acestui oraș, a mai declarat Simona Bucura-Oprescu.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie