11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Mărgărin Blidaru, director la CS Muscel

Alte Știri

Numit pe postul de director al CS Muscel, profesorul Mărgărin Blidaru, este hotărât să poarte sportul muscelean pe cele mai înalte culmi, aşa cum şi predecesorii săi au făcut-o. Ce proiecte şi ce aşteptări are pentru perioada în care va fi în această funcţie, ne-a precizat în cadrul unui interviu, Mărgărin Blidaru.

Vă rugăm să ne spuneţi după ce criterii aţi fost numit în funcţia de director la CS Muscel?

– Am fost detaşat de la Clubul Sportiv Muscel Dinicu Golescu la C.S Muscel şi pentru mine, este o onoare deosebită să fiu conducătorul acestei unităţi cu performanţe deosebite în domeniul sportului şi sunt foarte onorat că am alături de mine un colectiv extraordinar. Pot spune că am crescut, aici la stadion şi îi cunosc pe majoritatea angajaţilor şi antrenorilor de la acest club.

V-aţi schiţat un proiect managerial de care să ţineţi cont?

– Mai multe nu pot să spun, deoarece decizia m-a luat prin surprindere, voi veni cu un proiect managerial de a prezenta toate ideile, de a le pune în practică pentru acest club, de a duce cât mai sus performanţele muscelenilor, de la acest club, atât pe plan naţional cât şi pe plan internaţional.

Cât timp beneficiaţi de această funcţie?

– Perioada detaşării este de un an de zile, din 24 aprilie – 24 aprilie 2015, până la organizarea concursului.

Pe plan administrativ aveţi în vedere unele investiţii?

– În primul rând, sper să continui proiectele directorilor care au fost începute, o să vin cu unele îmbunătăţiri la infrastructură, vreau să facem îmbunătăţiri la stadion, la tenisul cu piciorul, pe gazon artificial. Cunosc stadionul este a doua casă a mea, vreau să facem îmbunătăţiri la tribune, situaţia financiară de abia încep să o cunosc, vreau să facem tot posibilul să avem bani suficienţi pentru a le crea sportivilor şi antrenorilor performanţele de care au nevoie.

Ce relaţie aveţi cu conducerea primăriei Câmpulung?

– Sunt deosebite rezultatele de la club şi vreau ca pe mandatul meu să aducem mult mai multe rezultate. În domeniul sportului nu ar fi bine să intervină politicul, relaţia mea cu conducerea municipală este foarte bună, am discutat despre lucrurile acestea, s-a făcut un buget, la următoarele rectificări bugetare o să beneficiem şi noi, o să facem modernizarea stadionului. Fostul director Lucian Ionescu a făcut un lucru bun cu evenimentul Porţilor Deschise, ne trebuie copii să îi aducem către sport. Eu vin din acest domeniu, este o descreştere a copiilor care vin către sport, relaţiile mele pe linie sportivă sunt foarte bune. Spun asta pentru că am fost sportiv, am jucat fotbal, mă cunosc cu toţi profesorii de sport din oraş, am o colaborare bună, acum o să fie şi alte sporturi, siguranţă am că o să fiu un an de zile. Pot să antrenez şi în liga 1, dacă mi se oferă un post la Steaua sau la Dinamo, nu o să-l refuz. Sportivii mei sunt dezamăgiţi că am plecat. Este normal acest lucru pentru că am fost împreună cu ei şase ani, am fost inspector, am fost obişnuit cu naveta, domiciliul meu stabil este în Piteşti.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie