14.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

MARIUS NICOLAESCU: Oricât ar investi o autoritate publică locală sau județeană într-un spital, fără resursa umană, zidurile, aparatura sau paturile stau degeaba

Alte Știri

După cum știți, situația de la Mioveni a fost rezolvată. Consiliul Județean Argeș nu are nicio legătură cu salarizarea sau detașarea personalului medical. Noi avem în administrare clădirile spitalelor.

Cred că această chestiune ar fi fost bine să fie rezolvată din timp de către autoritățile competente și să nu se ia decizii și măsuri pompieristice și pe ultima sută de metri.

Este evident că există o problemă a personalului medical, mai ales la ATI, în toată țara.

Să nu îmi spună cineva că au realizat acum că situația este gravă.

Este o problemă pe care niciun ministru nu a abordat-o frontal, să stabilească necesitățile sistemului medical și în privința resursei umane, a formării pentru acoperirea nevoilor pe specialități.

Oricât ar investi o autoritate publică locală sau județeană într-un spital, fără resursa umană, zidurile, aparatura sau paturile stau degeaba într-un spital.

Autoritățile județene din zona sanitară ar trebui să țină legătura cu managerii spitalelor, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și cu Ministerul Sănătății pentru a evita astfel de situații.

Este o situație neplăcută, a fost găsită o soluție de avarie.

Important în acest moment, în care specialiștii spun că trebuie să ne așteptăm la o creștere a numărului de cazuri de infectare, este că în județul Argeș sunt disponibile toate paturile pentru pacienții COVID și actul medical nu va fi perturbat.

Să sperăm că impactul acestui val nu va fi atât de mare asupra populației din județul nostru, a scris vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu pe pagina sa de socializare.

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie