Marius Nicolaescu, un model de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș
Marius Nicolaescu, un model de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș

Marius Nicolaescu, un model de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș

Marius Nicolaescu, un model de vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș. Impresionat de copiii aflați în suferință, cei care ajung pe un pat de spital la unitatea spitalicească din Pitești a demarat o campanie pentru a bucura sufletul acestor micuți care au nevoie de ajutorul nostru al tuturor.

Campania demarată de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu se numește ,,Dăruiește un zâmbet, o carte”. Să îți pese, să te implici este o alegere! Fiind inițiatorul acestei campanii, Marius Nicolaescu a fost primul care a cumpărat cărți și le-a lăsat în spațiul special amenajat pentru colectarea de cărți situat în incinta Galeriilor Auchan Bradu și Auchan Găvana.

,,Am dorit să fiu primul care donează cărți din cadrul Consiliului Județean Argeș întrucât am fost și inițiatorul acestei campanii! Am donat cărți de povești și cărți de colorat.

,,Dăruiește un zâmbet, o carte” este o campanie de colectare cărți pentru miile de copii internați anual în Spitalul de Pediatrie Pitești. Mulțumesc președintelui Consiliului Județean Argeș care a îmbrățișat această idee!

Mulțumesc conducerii Spitalului de Pediatrie Pitești pentru disponibilitate! Să nu aveți nicio urmă de îndoială că gestul vostru va însemna mult pentru Spitalul de Pediatrie din Pitești! Vă îndemn și pe voi să faceți parte din această poveste! Poți face vizibilă această campanie cu o distribuire”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu.

About The Author

Related posts