18 C
Campulung Muscel
duminică, 1 octombrie, 2023

Mașină făcută zob în Câmpulung. Șoferița a adormit la volan

Alte Știri

Mașină făcută zob în Câmpulung. Șoferița a adormit la volan.

Accident rutier produs în municipiul Câmpulung, cartierul Vișoi, pe strada Alexandru cel Bun în care un autoturism a lovit un stâlp de electricitate. Au intervenit pompierii cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Mașină făcută zob în Câmpulung. Șoferița a adormit la volan

Este vorba despre o tamponare. Un autoturism în care se aflau două persoane, soț și soție, rula pe centura Câmpulungului. Femeia era la volan. Aceștia aveau direcția de mers spre Valea Mare Pravăț. Se pare că, femeia, ar fi ațipit, a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat pe contrasens și mașina s-a izbit violent de un stâlp din beton. Se pare că cei doi cântă pe la evenimente, iar în dimineața producerii accidentului se întorceau de la o cântare.

În urma impactului stâlpul s-a rupt, iar cei din zonă au rămas fără curent electric.
Chiar dacă mașina a fost foarte avariată, din fericire, cei doi ocupanți, nu au fost răniți, nefiind necesar transportul acestora la spital.
La fața locului s-au deplasat pompierii câmpulungeni cu o autospecială de stingere și echipajul SMURD, polițiștii de la Biroul Rutier și reprezentanții societății furnizoare de energie.

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie