29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Maşini noi pentru poliţiştii argeşeni!

Alte Știri

20 de autoturisme Dacia Logan au fost repartizate poliţiştilor argeşeni, pentru a fi folosite în misiunile desfăşurate pentru siguranţa cetăţenilor.

Etapa a III-a de aplicare a programului de înnoire a parcului auto, program iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne şi aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea, a adus în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, 20 de autospeciale, care au intrat de astăzi, în serviciu. Structurile care beneficiază de noile maşini sunt cele de ordine publică de la toate secţiile de poliţie, precum şi serviciile operative. Din luna noiembrie 2014, de când a fost demarat acest proiect şi până în prezent, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a fost înzestrat cu 24 autospeciale marca Dacia Duster şi Dacia Logan. Prin dotarea cu aceste noi autospeciale, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş va fi mai prompt în reacţie şi îşi va desfăşura activitatea în condiţii ce vor conduce la creşterea capacităţii de acţiune şi în creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie