1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Măști, mănuși, combinezoane și viziere pentru cadrele medicale de la TBC

Alte Știri

Având în vedere situația foarte grea, uneori chiar dramatică, în care se află unitățile medicale din Câmpulung, greu încercate din toate punctele de vedere în lupta extraordinară împotriva virusului Sars-Cov2, Asociația Radu Negru Câmpulung Muscel s-a implicat în sprijinirea urgentă a Spitalului de Pneumoftiziologie Câmpulung.

În acest sens membrii Asociației noastre au reușit într-un timp extrem de scurt achiziționarea și apoi donarea unor echipamente de protecție pentru cadrele medicale ce își desfășoară activitatea la Spitalul de Pneumoftiziologie Câmpulung.

,,Acestea constau în măști, mănuși, combinezoane și viziere care, sperăm noi, să le fie de folos tuturor celor ce se află în ,,linia I” în lupta continuă pe care o duc pentru vindecarea celor bolnavi și spitalizați în această unitate medicală. Totodată îi asigurăm pe toți cei angrenați în această luptă de tot sprijinul și respectul nostru. De asemenea, în următoarea perioadă, vor urma și alte acte umanitare ce vor fi comunicate la momentul respectiv.

Facem precizarea că Asociația Radu Negru a donat și Poliției Municipiului Câmpulung un numar însemnat de măști și mănuși pentru a veni în sprijinul acestor OAMENI care asigură, cu un efort remarcabil, respectarea măsurilor luate pentru reducerea răspândirii acestei pandemii în zona noastră. Aflându-ne în apropierea Sărbătorilor Pascale, Asociația Radu Negru vă transmite tuturor Sărbători Fericite, iar înțelepciunea, forța și frumusețea acestui neam să ne călăuzească sufletul și pașii spre Lumina de care avem nevoie fiecare pentru a trece peste aceste momente de cumpănă din viața noastră”, a declarat președintele asociației Nicușor Bănățeanu.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie