1.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Măsuri de protecţie împotriva caniculei la Mioveni!

Alte Știri
După cum au avertizat meteorologii, în perioada 6-8 iulie 2015, în Argeş este în vigoare o alertă de cod galben cu privire la temperaturi excesiv de ridicate şi disconfort termic.
Conducerea Primăriei Mioveni a solicitat reprezentanţilor  direcţiilor de specialitate din cadrul instituţiei să continue măsurile de combatere a efectelor caniculei. De asemenea, a cerut operatorului de salubrizare să spele şi să stropească străzile la primele ore ale dimineţii, seara sau pe parcursul nopţii, astfel încât să nu fie influenţat indicele de confort termic.
Pe perioada caniculei, Primăria Mioveni a instituit măsuri speciale atât pentru angajaţi, cât şi pentru cetăţeni. La nivelul oraşului Mioveni sunt constituite puncte de hidratare în urmatoarele locaţii:Primăria oraşului Mioveni, sediul S.C Construcţii Reparaţii Mioveni S.R.L, Piaţa Agroalimentară Dacia, Dispensarul Uman , Spitalul “Sf. Spiridon” Racoviţa şi Grădiniţa “Tic-Pitic”-Zona Pieţei. S-au constituit de asemenea puncte de prim ajutor la:Primăria Mioveni, Dispensarul Uman, Gradiniţa “Tic-Pitic”- Zona Pieţei, Dispensarul Colibaşi,Spitalul “Sf.Spiridon “Racovita. Cetăţenii oraşului sunt sfătuiţi să evite, pe cât posibil, ieşirile la orele de vârf şi să apeleze, în caz de nevoie, la personalul medical din adaposturile anticaniculă pentru orice problemă cauzată de temperaturile ridicate.
Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie