18 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

MECI la Câmpulung. Pe municipal ACS Inter Muscelul Câmpulung cu Dunărea Calafat

Alte Știri

Noul format decis de Federația Română de Fotbal pentru Cupa României a debutat săptămâna trecută cu primele jocuri din grupele fazei regionale. ACS Inter Muscelul Câmpulung reprezentanta județului Argeș a jucat primul meci în deplasare la Turnu Măgurele cu reprezentanta județului Teleorman, Dunărea Turris.

Din păcate după doar 8 minute de joc, căpitanul echipei a primit cartonaș galben, iar peste 12 minute, Cristi Irimia a primit al doilea avertisment fiind eliminat de arbitrul Cristian Diaconu.

Muscelenii au reușit să mențină tableta de marcaj nemodificată în prima repriză. Gazdele au dominat jocul după ce au rămas în superioritate numerică. În primele minute ale părții secunde Alexandru Popescu trimis în teren în minutul 46 de antrenorul Ovidiu Tică a fost lovit din spate în săritură de Eduard Dogaru, apărătorul gazdelor suferind în urma acestei intervenții.

Timp  de 15 minute jocul a fost întrerupt, o ambulanță i-a preluat de pe teren pe cei doi jucători accidentați, spre spitalul orășănesc. A fost așteptat moment reîntoarcerii ambulanței, fiind singura la asistență.

În minutul 73, gazdele au deschis scorul prin Andrei Damian care a șutat de la distanță balonul fiind deviat și Răzvan Dumitrică nu a mai putut interveni.

Câmpulungenii au încercat în câteva rânduri să pună în pericol poarta gazdelor dar nici Andrei Nilă, nici David Țiculeasa nu au reușit să împingă mingea în plasa porții teleormărenilor apărată de Cătălin Musceleanu un portar care a avut câteva acțiuni extraordinare în fața atacanților musceleni.

Meciul s-a terminat cu 2-0 pentru gazde și au intrat în finala regională. Jucătorii câmpulungeni vor juca miercuri, de la ora 17.30 pe stadionul municipal cu Dunărea Calafat.

 

Ultimele Știri

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze

Data până la care românii vor avea facturi mai mici la energie electrică şi gaze. Reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru...

Alte știri din aceeași categorie