-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Medici noi, investiții în Sănătate!

Alte Știri

Medici noi, investiții în Sănătate! Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și dr. Anci Ionescu, consilierul președintelui pe probleme de Sănătate, s-au întâlnit astăzi cu cei mai noi medici angajați la Spitalul Județean de Urgență Pitești, întâlnire la care a participat și conducerea spitalului.

Discuțiile au fost unele informale, amicale, neprotocolare, de cunoaștere reciprocă.
Tinerii medici, ce vor profesa în specialități medicale precum chirurgie vasculară, radiologie și imagistică medicală, neurologie, neonatologie, medicină internă, boli infecțioase, nefrologie, au ales să vină în Argeș de la spitale din București, Târgu Mureș, Vâlcea, Craiova.

De ce au ales Spitalul Județean de Urgență Pitești? Aparatura ultramodernă cu care a fost dotată această unitate medicală în ultimii ani, dar și proiectele pe care Consiliul Județean Argeș le are în implementare în domeniul infrastructurii sanitare au fost principalele puncte ce au determinat alegerea lor.

Președintele Dan Manu i-a încurajat și i-a asigurat că din partea conducerii Consiliului Județean Argeș vor avea tot sprijinul și toată susținerea. De asemenea, președintele C.J. le-a prezentat și o parte din proiectele care vizează dezvoltarea și modenizarea Spitalului Județean de Urgență Pitești, cum ar fi extinderea spitalului prin construirea unui nou corp P+4, consolidarea și modernizarea actualului corp al spitalului, construirea și dotarea unui laborator de radioterapie, extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe și a Ambulatoriului de Specialitate.

Ultimele Știri

Cine sunt persoanele care primesc bani de la Stat pe card, înainte de Crăciun

Cine sunt persoanele care primesc bani de la Stat pe card, înainte de Crăciun.Luna decembrie le va aduce pensionarilor...

Alte știri din aceeași categorie