3 C
Campulung Muscel
luni, 4 martie, 2024

Mesaj special adresat de primarul Ion Georgescu, de Ziua Internațională a Asistentului Medical!

Alte Știri

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu prilejul Zilei Internaționale Asistentului Medical.

Astăzi sărbătorim Ziua Internațională a Asistentului Medical, prilej cu care doresc să îmi exprim respectul față de activitatea tuturor cadrelor medicale de la Spitalul Orășenesc Mioveni, Policlinica Mioveni, cabinetele medicale individuale, ori școlare, fie că ne referim la medici, asistenți medicali, infirmieri sau alte categorii, pentru efortul depus în asigurarea asistenței medicale.

Ca și medicii, și asistenții medicali sunt în prezent implicați în lupta cu noul coronavirus, fiind expuși riscului de a se îmbolnăvi ei înșiși în încercarea de a salva vieți. Se cuvine, așadar, să le mulțumim pentru strădanie și implicare și să îndreptăm un gând pios către cei care au fost răpuși de noul virus în timp ce își făceau datoria!

Asistentul are un rolul important în echipa medicală și în procesul de îngrijire al pacienților, dar și în cel de consiliere și informare a acestuia. Asistenții medicali răspund nevoilor de sănătate ale oamenilor din toate mediile și pe toată durata vieții, astfel că avem nevoie de asistenți medicali profesioniști, bine pregătiți și aproape de pacienții noștri.

La mulți ani și multă sănătate, tuturor asistenților medicali!

Ultimele Știri

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43 ani munciți, 3.100 lei

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43...

Alte știri din aceeași categorie